NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK skriver med Jesper Cornelius

Hobro IK skriver med Jesper Cornelius

PRESSEMEDDELELSE
2-2-2024

Hobro IK har styrket offensiven med angriberen Jesper Cornelius, der kommer fra Danmarksserie-klubben Vorup FB. Den unge angriber har trænet med i en længere periode, hvilket nu har udmøntet sig i en kontrakt.

 

Den målfarlige angriber Jesper Cornelius kommer fra Danmarksserie-klubben Vorup FB, hvor han har spillet de seneste sæsoner med stor succes. I indeværende sæson har offensivspilleren vist sig rigtig målfarlig med 11 mål til følge, hvilket i første omgang udmøntede sig i en prøvetræning og nu altså en treårig kontrakt med Hobro IK.

Teknisk chef Lars Justesen siger om skiftet:

– Jesper har været på prøvetræning i en lille måneds tid og har vist sig rigtigt flot frem. Så godt, at vi er blevet enige med ham om at lave en treårig aftale. Der er ingen tvivl om, at Jesper Cornelius har nogle gode spidskompetencer, hvor især hans fart og gode afslutningsfod skiller sig ud. Jesper besidder et stadig uforløst potentiale, som vi mener, at vi kan være med til at forløse.

Jesper Cornelius, der nu skal tage skridtet fra Danmarksserien til NordicBet Ligaen, siger selv om skiftet:

– Det føles helt fantastisk. Det er en drengedrøm for mig, der går i opfyldelse. Jeg er enormt stolt over at underskrive min første kontrakt og jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtigt i gang.

Angriberen har trænet med i Hobro IK i den seneste måned og sætter her lidt ord på, hvordan det har været:

– Jeg synes det er gået godt og jeg føler, at jeg bygger på hele tiden. Det tager selvfølgelig lidt tid for mig at vænne mig til et markant højere niveau, men jeg føler, at jeg er godt på vej. Jeg er faldet supergodt ind på holdet, hvor jeg er blevet taget rigtigt godt i mod.

Jesper Cornelius er med i truppen, når Hobro IK i dag spiller testkamp mod Skive IK.

Hobro IK skriver med Jesper Cornelius
Hobro IK skriver med Jesper Cornelius