NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK skriver kort kontrakt med Ronnie Schwartz

<strong>Hobro IK skriver kort kontrakt med Ronnie Schwartz</strong>

PRESSEMEDDELELSE   

8-02-2023

Ronnie Schwartz, der senest har tørnet ud for Vendsyssel FF, har skrevet under på en kontrakt med Hobro IK, gældende til sommeren 2023.

Den 33-årige angriber, Ronnie Schwartz, har i godt en uges tid trænet med i Hobro IK, hvor han har vist sig rigtig godt frem, hvilket nu er resulteret i en kontrakt. Kort før transfervinduet lukkede fik angriberen ophævet sin kontrakt med ligarivalerne fra Vendsyssel FF, så han var fri til at skrive med en anden klub, hvor valget altså er faldet på Hobro IK.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, glæder sig over tilgangen af ”Plaffeministeren”:

– Ronnie har vist sig rigtig godt frem i den seneste uge og vi er ikke i tvivl om at han kan bidrage til vores trup, både på og udenfor banen. Han kommer med en stor portion rutine og erfaring, der kan gavne vores unge trup. Hertil har han bevist i sin karriere, at han er garant for mål, hvilket vi også har set til træning.

Ronnie Schwartz, der tidligere har været i blandet andet Silkeborg IF, FC Midtjylland, Charlton Athletic og altså senest Vendsyssel FF, ser frem til at bidrage med sin erfaring:

– Der har været nogle forskellige muligheder for mig, men jeg syntes, at Hobro IK var det bedste match. Derfor har jeg også investeret min tid i at træne med i den seneste uge og jeg er glad for at vi er blevet enige om en aftale. Indtil videre har jeg fået et super positivt indtryk af klubben og truppen, hvor jeg kan bidrage med min erfaring og forhåbentligt en masse mål.

Ronnie Schwartz kan allerede får debut på lørdag, når Hobro IK spiller på udebane mod Hillerød Fodbold.