NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK køber angriber i Randers FC

Hobro IK køber angriber i Randers FC

PRESSEMEDDELELSE
18-06-2021

Hobro IK har købt angriberen Kasper Høgh, der kommer til klubben på en treårig kontrakt.

Hobro IK har forstærket truppen med tilgangen af Kasper Høgh, der dermed tager turen godt 20 km. nord på fra Randers. Den stærke angriber, der er udviklet i Randers FC’s ungdomsafdeling, har spillet på flere af Danmarks U-landshold og nu skal han fortsætte udviklingen i Hobro IK.

Teknisk chef Lars Justesen er glad for den nye forstærkning:

’- Først og fremmest er jeg stolt og glad over at vi kan tiltrække spillere fra en klub, der i næste sæson skal spille europæisk fodbold. Kasper er en notorisk målscorer, der samtidig er rigtig god med ryggen til målet og jeg er sikker på at Kaspers kompetencer bliver en gevinst for os. Kasper er en ung spiller, med et kæmpe uforløst potentiale og jeg håber, at vi kan være med til at han for alvor får gang i karrieren.

Kasper Høgh ser frem til skiftet:

– Hobro IK er en fed klub, hvor alle arbejder stenhårdt og knokler for hinanden, og jeg glæder mig helt vildt til at tørne ud for klubben. Det er den helt rigtige mavefornemmelse jeg har omkring skiftet og jeg er sulten efter at komme i gang med min tid i Hobro IK.

Kasper Høgh møder ind til første træning i Hobro IK d. 22. juni.

 

 

 

Hobro IK køber angriber i Randers FC
Hobro IK køber angriber i Randers FC