NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter midtbanemotor

Hobro IK henter midtbanemotor

PRESSEMEDDELELSE
16-06-2021

Hobro IK har forstærket sig med tilgangen af den centrale midtbanespiller Frederik Mortensen, der kommer til Hobro IK efter to år i Skive IK. Den 22-åige midtbanespillere får en treårig kontrakt i Hobro IK

Hobro IK har forstærket sig ved at hente endnu en af profilerne på Skive IKs hold. Frederik Mortensen, der er et produkt af Viborg FFs talentarbejde, har spillet de seneste to sæsoner i Skive IK, men tiden er nu til at fortsætte udviklingen i Hobro IK, hvor han vil være de kommende tre sæsoner.

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over tilgangen af midtbanespilleren:

– Frederik er en dygtig erobringsstærk midtbanespiller, der tilmed har et kæmpe løbepensum. Frederik udstråler energi og vindermentalitet, som jeg er sikker på, vil smitte af på resten af holdet fra dag ét. Samtidig ser jeg frem til at se Frederik fortsætte sin udvikling i Hobro IK.

Frederik Mortensen glæder sig til at komme i gang:

– Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med opstarten og møde mine nye holdkammerater. Samtidig glæder jeg mig til igen at blive en del af et fuldtids-setup og fortsætte min udvikling i Hobro IK. Min og holdets målsætning er at vi skal i top-6 og jeg vil gøre alt jeg kan for at bidrage hertil.

Kampen om top-6 starter d. 23. juli kl. 18.30 på udebane mod FC Fredericia.

Hobro IK henter midtbanemotor
Hobro IK henter midtbanemotor