NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter venstreback i Serie A

Hobro IK henter venstreback i Serie A

PRESSEMEDDELELSE
1-09-2023

Hobro IK henter Lukas Klitten i Serie A klubben Frosinone, som nordjyden har været eget af i to år. Klub og spiller er blevet enige om en treårig aftale.

Efter afgangen af Frederik Elkær, der i går blev den første egenudviklede spiller, som er solgt videre til en større adresse, nærmere betegner Lillestrøm SK, har Hobro IK nu fundet afløseren. Valget er faldet på Lukas Klitten, der kommer til fra Serie A klubben Frosinone. Lukas Klitten skiftede til den italienske klub for to år siden, men var i den netop overståede sæson udlejet til Silkeborg IF. Nu skifter den dygtige venstreback så de varmere himmelstrøg ud med Himmerland og Hobro IK, hvor han har sat sin underskrift på en treårig aftale.

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over tilgangen:

– Det er på en måde lidt uvirkeligt at vi kan tiltrække en spiller fra en Serie A-klub. Ikke desto mindre, er det tilfældet med Lukas Klitten, som vi er stolte og glade over, at kunne præsentere som Hobro IK-spiller. Efter salget af Frederik Elkær har vi manglet en venstreback og det er dejligt, at vi så hurtigt efter Frederik Elkærs afgang har en ny erstatning på plads. Lukas er en dygtig venstreback, der på mange parametre minder om Frederik Elkær. I Lukas får vi en solid nordjyde, der kommer med et sindssygt højt niveau, han er en kvalitetsspiller, som jeg er sikker på, kommer til at gavne vores hold.

Lukas Klitten, der tidligere har repræsenteret det danske U21-landshold og har haft sin fodboldopvækst i AaB, bliver nu genforenet med sin tvillingebror Oliver Klitten i Hobro IK:

– Det er dejligt igen at være tilbage i Danmark og få min fremtid på plads. Jeg glæder mig til at tørne ud for Hobro IK. En klub jeg har hørt rigtig meget positivt omkring, ikke mindst fra min bror Oliver. Oliver og jeg har i længere tid gået med drømmen om at spille på samme hold igen og at det nu lykkes, er vildt fedt og noget jeg glæder mig utroligt meget til. Samtidig glæder jeg mig til at trække den gule trøje over hovedet og repræsentere Hobro IK. Jeg ser frem til at møde alle i og omkring klubben og bidrage til holdet med hårdt arbejde.

Lukas Klitten er til rådighed for cheftræner Martin Thomsen frem mod udekampen på søndag mod FC Helsingør.

Hobro IK henter venstreback i Serie A
Hobro IK henter venstreback i Serie A