NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter ungt talent hjem

Hobro IK henter ungt talent hjem

PRESSEMEDDELELSE
12-07-2022

Hobro IK har skrevet kontrakt med Laurs Skjellerup, der kommer til fra Randers FC. Den hurtige angriber har skrevet under på en treårig aftale.

Ovenpå et fantastisk flot forår er Hobro IK ved at forstærke truppen frem mod den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Klubben er nu blevet enig med angriberen Laurs Skjellerup, der de seneste fire og et halvt år har været i Randers FC. Den nu 19-årige angriber, der er opvokset i Mariager, spillede i Hobro IK fra U11, inden turen gik til Randers i 2018 og vender dermed hjem til Hobro.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, ser stort potentiale i den unge angriber:

– Laurs er en talentfuld ung spiller, der på trods af sine blot 19 år har god erfaring med seniorfodbold. Vi har set ham an i den seneste uge, hvor han startede med at ødelægge alle de fysiske sommertests. Hertil har han vist et rigtig godt niveau til træning og i testkampe og på denne måde vist sit store talent frem. Laurs er en hårdtarbejdende og ydmyg ung fyr, der passer rigtig godt ind i Hobro IK og de værdier vi har i klubben. Vi har derfor ikke været i tvivl om at vi skulle tilknytte Laurs til klubben og vi ser frem til at være med til at forløse det store potentiale han besidder.

Laurs Skjellerup glæder sig til at komme hjem til Hobro IK:

– Hobro IK har være en stor del af mine ungdomsår, hvor jeg startede som U11-spiller. Som U16-spiller skiftede jeg til Randers FC, for at kunne fortsætte min udvikling, hvilket jeg synes lykkedes rigtig godt. Nu er jeg så klar til at tage endnu et skridt i min udvikling og jeg synes at Hobro IK er et naturligt næste skridt for mig. Hele setuppet er fantastisk godt og jeg føler, at det er et godt sted for mig at fortsætte min udvikling. Skiftet til Hobro IK føles som at komme hjem.

Laurs Skjellerup kan allerede opleves i kamp, når Hobro IK i morgen spiller testkamp på DS Arena mod Skive IK.

Hobro IK henter ungt talent hjem
Hobro IK henter ungt talent hjem