NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter forsvarsspiller

Hobro IK henter forsvarsspiller

PRESSEMEDDELELSE
23-06-2021

Hobro IK har forstærket defensiven med tilgangen af Jakob Hjorth, der kommer til Hobro IK på en fri transfer, efter senest at have spillet hos Vendsyssel FF.

Den fjerde forstærkning til Hobro IKs trup er på plads, efter at Jakob Hjorth har skrevet under på en 2-årig aftale med klubben. Den stærke midterforsvarer har tidligere spillet for Jammerbugt FC og de seneste fem sæsoner har Jacob Hjorth været en profil for Vendsyssel FF.

– Jakob Hjorth er en stærk og dygtig midterforsvarer, der sætter en ære i at forsvare. Jakob er en leder på banen, der er meget verbal og dygtig til at dirigere sine medspillere. Han er god i luftspillet og har samtidig en god fod, der kan bidrage positivt til vores opbygningsspil. Jakob kommer til at pynte både inde- og udenfor kridtstregerne og jeg er sikker på at Jakobs vindermentalitet smitter af på resten af holdet, slutter Lars Justesen, teknisk chef.

Den høje midterforsvarer siger selv om skiftet:

– Det er sindssygt fedt at være her. Jeg har haft en masse gode snakke med Martin Thomsen og Lars Justesen og jeg synes rigtig godt om den plan, der er lagt for klubben, samt de værdier klubben står for. Jeg håber at jeg med hårdt arbejde og en masse energi kan bidrage til fællesskabet og sammenholdet i truppen og på denne måde være med til at spille Hobro IK i top-6, samt fortsætte min egen udvikling.

Jakob Hjorth, der har fået trøjenummer 5, havde i dag første træningspas med resten af holdet og spiller i morgen første testkamp mod AaB.

Hobro IK henter forsvarsspiller
Hobro IK henter forsvarsspiller