NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med kantspiller

Hobro IK forlænger med kantspiller

PRESSEMEDDELELSE
22-06-2021

Hobro IK har forlænget aftalen med Oliver Thychosen, så den vævre kantspillers kontrakt nu løber frem til sommeren 2022.

Hobro IK har forlænget aftalen med kantspilleren Oliver Thychosen, så denne gælder i endnu et år. Oliver Thychosen kom til Hobro IK i 2019 og siden er det blevet til 22 kampe og 1 mål i den gule trøje.

– Jeg er meget tilfreds med at vi har forlænget aftalen med Oliver. Oliver har i sin tid i Hobro IK døjet med nogle skader, men det seneste halve år, har han trænet rigtig godt og forbedret sin fysiske tilstand, hvilket også har resulteret i flere gode indhop. Når Oliver rammer sit topniveau, er han en spiller, der kan afgøre kampene for os. Vi har fået lavet en aftale, der er god for både klub og spiller, og jeg er glad for at vi kan få glæde af Oliver i den kommende sæson, siger teknisk chef, Lars Justesen.

Oliver Thychosen ser frem til et år mere i Hobro IK:

– Jeg er glad for at have forlænget min kontrakt med Hobro IK. En klub som jeg rigtig gerne vil give tilbage til efter en sæson, der har været spoleret af skader. Jeg føler mig fit og klar til den kommende sæson og jeg ser frem til at være en del af det nye spændende projekt i Hobro IK og håber at jeg kan bidrage positivt til klubbens videre udvikling. Alt i alt, ser jeg bare frem til at spille en masse og på denne måde være med til at opnå klubbens målsætning om top-6 i NordicBet Ligaen.

Jagten på top-6 i NordicBet Ligaen starter d. 23. juli på udebane mod FC Fredericia.

Hobro IK forlænger med kantspiller
Hobro IK forlænger med kantspiller