NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK har trænerteamet på plads

Hobro IK har trænerteamet på plads

PRESSEMEDDELELSE
29-06-2021

Tidligere i denne måned blev Martin Thomsen præsenteret som ny cheftræner i Hobro IK. Nu er assistenttrænerposten også blevet besat og igen er det en Hobro-kending valget er faldet på.

Hobro IK har siden udgangen af sidste sæson været på udkig efter en ny assistenttræner til trænerteamet og valget er nu faldet på Emil Antonsen, der tidligere har spillet i Hobro IK. Emil Antonsen, der har en UEFA A-Licens, har indtil nu været U19-træner i FS Holstebro.

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over at trænerteamet nu er på plads:

– Emil er et træneremne, som vi kender rigtig godt og som vi har haft på blokken i flere omgange. Han er en dygtig, ung og ambitiøs træner, der altid arbejder stenhårdt og vi ved fra tidligere, at Emil har det rigtige Hobro-DNA. Derfor er jeg også rigtig glad for at vi nu kan præsentere Emil som assistenttræner i klubben og at trænerteamet nu er på plads.

Den nye assistenttræner i Hobro IK ser frem til genforeningen med klubben:

– Jeg glæder mig til igen at blive en del af Hobro IK og på denne måde komme til at arbejde fuldtid med fodbolden igen. I min tid som spiller i Hobro IK, har jeg lært hvilke værdier klubben står for og det er de samme værdier jeg selv vægter højt. Det er derfor en ære for mig at Hobro IK viser mig denne tillid ved at ansætte mig som assistenttræner og det betyder meget for mig at Hobro IK har en tro på at jeg kan være med til at løfte klubben i fremtiden.

Trænerteamet udgøres således af:

Cheftræner: Martin Thomsen

Assistenttræner: Emil Antonsen

U-19 træner: Okan Atas

Målmandstræner: Thomas Fredriksen

Hobro IK har trænerteamet på plads
Hobro IK har trænerteamet på plads