NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med loyal forsvarsspiller

Hobro IK forlænger med loyal forsvarsspiller

PRESSEMEDDELELSE
14-06-2021

Hobro IK har forlænget aftalen med Jacob Tjørnelund, så forsvarsspillerens kontrakt nu løber frem til sommeren 2023.

Jacob Tjørnelund, der har været i Hobro IK siden vinteren 2014, har forlænget sin kontrakt med klubben, så denne løber til sommeren 2023. Jacob Tjørnelund, der, i sommeren 2014, var med til at rykke Hobro IK i Superligaen, står noteret for 147 kampe i den gule trøje og kan nu se frem mod endnu to sæsoner.

Peter Christensen, formand i Hobro IK, er glad for at aftalen nu er forlænget med Jacob Tjørnelund:

– Det glæder mig utroligt meget at vi har forlænget kontrakten med Jacob Tjørnelund. Jacob har, indtil nu, været i Hobro IK i syv og et halvt år og passer rigtig godt ind i klubbens værdier og den strategi vi har lagt fremover. Jacob er en kulturbærer i Hobro IK og vi er rigtig glade for at Jacob bliver en del af den fortsatte rejse.

Den hurtige venstreback siger selv om forlængelsen:

– Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt med Hobro IK. Jeg har været i klubben i størstedelen af min seniorkarriere og det er en klub, der ligger mit hjerte nær. Derfor betyder det også rigtig meget for mig at kunne forlænge min aftale med Hobro IK og på denne måde være med til at skrive et nyt kapitel i historien om Hobro IK.

Jacob Tjørnelund og resten af spillertruppen starter op efter sommerferien d. 22. juni.

 

 

Hobro IK forlænger med loyal forsvarsspiller
Hobro IK forlænger med loyal forsvarsspiller