NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK ansætter Martin Thomsen som ny cheftræner

Hobro IK ansætter Martin Thomsen som ny cheftræner

PRESSEMEDDELELSE
11-06-2021

Siden sæsonens afslutning har Hobro IK ledt efter en ny cheftræner. Valget er faldet på, den tidligere Hobro IK-spiller, Martin Thomsen.

Den nye cheftræner for Hobro IK bliver Martin Thomsen, der kommer fra en lignende stilling i Skive IK. Martin Thomsen, der tidligere har spillet i Hobro IK, har fået en treårig kontrakt med klubben og bliver en vigtig del af at realisere målsætningen om at være en klub i top18 i Danmark.

Peter Christensen, formand i Hobro IK, glæder sig over tilgangen af den nye cheftræner:

– Martin har som spiller, været en stor del af Hobro IKs succes, og kender til klubben og vores værdier. Efter flere samtaler, blev vi bekræftet i, at Martin er den rigtige til at overtage cheftrænersædet i Hobro IK. Martin er en fagligt dygtig træner, der kender 1. division rigtig godt og vi er sikre på at Martins kompetencer og tilgang til fodbolden bliver en gevinst for Hobro IK.

Den nye cheftræner i Hobro IK siger selv om ansættelsen:

– Jeg er glad og stolt over at blive præsenteret som cheftræner i Hobro IK og jeg ser frem til at blive en del af et rigtig spændende projekt. Det er en ny start for Hobro IK og jeg glæder mig til igen at skulle repræsentere klubben. En klub jeg kender godt og som har givet mig mange gode oplevelser som spiller.

Forberedelserne til den kommende sæson er allerede igangsat:

– Historikken har vist, at vi skal have respekt for 1.division, men jeg er sikker på at vi med hårdt arbejde og det sammenhold, der kendetegner Hobro IK, kan realisere vores målsætninger. Mine forberedelser frem mod den kommende sæson er allerede påbegyndt og jeg ser frem til at møde spillertruppen og for alvor komme i gang med arbejdet, slutter den nye cheftræner i Hobro IK.

Martin Thomsen og spillertruppen starter op efter sommerferien d. 22. juni.

Hobro IK ansætter Martin Thomsen som ny cheftræner
Hobro IK ansætter Martin Thomsen som ny cheftræner