NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med Emil Søgaard

Hobro IK forlænger med Emil Søgaard

PRESSEMEDDELELSE
28-09-2023

 

Hobro IK er nået til enighed med Emil Søgaard om en forlængelse, der holder den stærke forsvarsspiller i Hobro IK indtil sommeren 2027.

Emil Søgaard kom til Hobro IK i sommeren 2021 og har siden spillet 80 kampe i den gule trøje, hvoraf han fik spilletid i de første 50 kampe ud af 50 mulige. Den 26-årige forsvarsspiller, der i sæsonen 2022/2023 blev kåret som sæsonens spiller er sidenhen også blevet en del af anførergruppen i klubben.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, er begejstret over forlængelsen af aftalen med Emil Søgaard:

– Søgaard er en fantastisk case for os. Vi var ikke i tvivl om, at det var en spiller med stor kvalitet vi hentede i Skive IK i sommeren 2021, hvilket vi kun er blevet bekræftet i. Udover at levere på et højt niveau på banen, både på kamp- og træningsbanen, er Søgaard en forrygende ambassadør for os. Samtidig er han en god rollemodel for de mange unge spillere i truppen, hvor han altid yder en professionel indsats. Jeg er stolt og glad over, at vi nu har forlænget aftalen med Søgaard.

Emil Søgaard, der har fået sin fodboldopvækst i Silkeborg IF og senere kom til Skive IK er selv glad for at skrive under på en ny aftale med klubben:

– Jeg er rigtig glad for at være i Hobro IK og har taget klubben mere og mere til mig igennem årene. Det er et fantastisk miljø i og omkring klubben, hvor jeg synes vi har gang i noget rigtig spændende, som jeg naturligvis gerne fortsat vil være en del af. Klubben har taget store skridt de seneste år og bevæger sig i en retning som tiltaler mig meget. Jeg håber at vi i fællesskab kan bygge på og fortsætte den positive udvikling vi er i gang med som hold og klub.

Emil Søgaard og resten af Hobro-mandskabet tager på søndag mod Kolding IF på DS Arena i NordicBet Ligaen.

Hobro IK forlænger med Emil Søgaard
Hobro IK forlænger med Emil Søgaard