NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK enig med Frederik Mortensen om forlængelse af aftale

Hobro IK enig med Frederik Mortensen om forlængelse af aftale

PRESSEMEDDELELSE
28-09-2023

Hobro IK har forlænget aftalen med Frederik Mortensen, så den centrale midtbanespiller er at finde i Hobro IK frem til 2026.

Den centrale og hårdt arbejdende midtbanespiller Frederik Mortensen har skrevet under på en ny aftale med Hobro IK, der forlænger den nuværende aftale med to år, altså til 2026. Frederik Mortensen, der primært gør sig på den centrale del af midtbanen, er garant for benhårde tacklinger og hårdt arbejde, hvilket også kan ses på diverse kampstatistikker, hvor Frederik Mortensen blandt andet er den spiller, der har været i flest defensive dueller i NordicBet Ligaen i denne sæson.

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over at have forlænget aftalen med Frederik Mortensen:

– Frederik har vist sig at være en stor gevinst for vores klub, hvor han som arvtager for Jonas Brix-Damborg har udfyldt rollen som hårdtarbejdende og løbestærk centralmidtbanespiller med bravur. Frederik er sindssygt dedikeret og professionel i sin tilgang til fodbolden og har en træningsmentalitet ud over det sædvanlige. Frederik har en stor betydning for vores fodboldhold og jeg er glad for, at vi har forlænget aftalen flere år frem.

Frederik Mortensen, der har spillet 54 kampe for Hobro IK, ser frem til endnu flere kampe i den gule trøje:

– Efter to sæsoner med svingende resultater har vi i denne sæson taget store skridt som hold og som klub. Vores udtryk på banen og spillet med bolden har været i en meget positiv udvikling, hvilket blandt andet kom til udtryk mod AaB. Derfor er jeg glad, stolt og ydmyg over at forlænge mit samarbejde med Hobro IK. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt og være ambitiøs på mine egne og klubbens vegne, for så er jeg sikker på, der venter mange gode oplevelser for os.

Hobro IK enig med Frederik Mortensen om forlængelse af aftale
Hobro IK enig med Frederik Mortensen om forlængelse af aftale