NordicBet Liga Foreningen

Hobro IKs u23-hold spiller om oprykning til Danmarksserien

Hobro IKs u23-hold spiller om oprykning til Danmarksserien

Onsdag d. 21. juni spiller Hobro IKs U23-hold, Jyllandsserie, om oprykning til Danmarksserien.

Modstanderen er Sædding/Guldager IF. Kampen spilles på neutral grund i Vildbjerg med start kl. 19.00.

Cheftræner Jakob Hjorth kigger frem mod en spændende kamp:

– Vi glæder os til en fed og spændende kamp! En Play Off kamp som drengene gennem hårdt arbejde og mange flotte præstationer har gjort sig fortjent til at stå i. Nu skal vi ud at gøre arbejdet færdigt. Vi skal løbe de ekstra meter for hinanden og sørge for at stå sammen igennem hele kampen, for der venter os en svær modstander, der især offensivt har vist rigtig gode takter. Det bliver en sjov kamp for drengene at spille og de skal bare ud at nyde det og give den gas. God kamp.

Find alle detaljer om kampen her:

Kamp om oprykning til Danmarksserien