NordicBet Liga Foreningen

Onsdag aften blev der afholdt ordinær generalforsamling i Foreningen Hobro IK af 1913

Onsdag aften blev der afholdt ordinær generalforsamling i Foreningen Hobro IK af 1913

På generalforsamlingen kunne bestyrelsen fremvise et positivt resultat for året. Det positive resultat kunne fremvises grundet stigende kontingentindtægter samt afgivet gæld, der er blevet afgivet af gode venner af huset.

På generalforsamlingen blev det meddelt at Per Andersen, der har været på orlov fra formandsposten i bestyrelsen, træder ud af bestyrelsen. Ligeledes ønsker konstitueret formand Søren Jeppesen, Brian Svanholm og Henrik Blichfeldt ikke at modtage genvalg og træder dermed ud af bestyrelsen.

Jævnfør vedtægterne skal der være fem bestyrelsesmedlemmer i bestyrelsen og da der ikke var nok opstillet til valg, vil der blive afholdt en ekstraordinær generalforsamling for at vælge de manglende bestyrelsesmedlemmer.

Der vil blive indkaldt til den ekstraordinære generalforsamling i nærmeste fremtid.

Hobro IK vil gerne takke Per Andersen, Søren Jeppesen, Brian Svanholm og Henrik Blichfeldt for den store indsats de har ydet i forbindelse med bestyrelsesarbejdet.