NordicBet Liga Foreningen

Pantglade Føtex-kunder i Hobro støtter Hobro IK

Pantglade Føtex-kunder i Hobro støtter Hobro IK

Kunderne i Føtex i Hobro har det seneste halve år støttet Hobro IK, når de har pantet flasker og dåser i den lokale Føtex. Helt præcis har de handlende i Føtex i Hobro støttet med kr. 3.979,50, som Hobro IK nu kan glæde sig over.

I Føtex i Hobro har kunderne aktivt valgt at støtte Hobro IK, når de har båret pantflasker og dåser til flaskeautomaten. På bare et halvt år er det blevet til kr. 3.979,50, når kunderne med ét enkelt tryk på den gule knap har sendt panten videre til Hobro IK.

Det glæder varehuschef Lars Lind i Føtex i Hobro.

Lars Lind udtaler ”Pengene fra Føtex´ flaskerum går ubeskåret til at give Hobro IK en lidt lettere hverdag og sikre, at særligt børn og unge fortsat kan dyrke de fritidsaktiviteter de elsker”.

Foruden donationerne fra byens borgere, lægger Føtex i Hobro hvert år kr. 5.000 oveni, når donationspengene bliver udbetalt. Det er for at understøtte og styrke den lokale indsats.

Også fremover vil Føtex kunder kunne vælge mellem at indløse deres pant i forbindelse med en indkøbstur eller sende den videre til de lokale ildsjæle.