NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK med god sportslig og social tur til Vildbjerg Cup

Hobro IK med god sportslig og social tur til Vildbjerg Cup

Vildbjerg Cup 2022

Traditionen tro deltog Hobro IK fra torsdag til søndag i uge 30 i Vildbjerg Cup. Vi var repræsenteret fra U10 til U16 med samlet 7 hold.

Alle Hobro IK holdene boede sammen i fælles campingområde, og allerede fra onsdag stemplede de første spillere og forældre ind i lejren. De ældste årgange i U15 og U16 boede i fællestelt, også i samme lejr.

Torsdag middag deltog alle hold i fælles indmarch igennem Vildbjerg by, der sluttede på Vildbjerg s opvisningsbane. Derefter spillede de fleste hold første kamp torsdag eftermiddag. Fredag morgen forsatte alle hold med kampe, hvor det for de fleste hold blev til 3 og 4 kampe. Lørdag morgen havde de fleste hold  en enkelt puljekamp, hvorefter holdene blev inddelt i A og B slutspil afhængig af deres puljeresultater.

Mellem kampene og om aftenen var der tid til enten at heppe på de øvrige Hobro IK hold, eller slappe af i vores campingområde. For mange af spillerne blev der dystet i fodtennis, bordtennis eller andre spil, mens forældrene hyggede ved deres campingvogn eller ved klubbens fællestelt med en kop kaffe, øl eller et glas vin.

Lørdag eftermiddag og søndag formiddag fandt de afgørende kampe sted. Vores U10 drenge, U11 og U16 drenge kom i B slutspillet, hvor U11 drengene nåede finalen, men desværre tabte til Skive

Både U12, U13, U14 og U15 hold nåede alle til semifinalen i A rækken.

U15 tabte desværre deres semifinale knebent med 0-1 til de senere vindere fra Hundvåg fra Norge. Det betød, at holdet skulle spille bronzekamp, som de vandt med 3-1 over norske Vigør.

U12 vandt deres semifinale overlegent med 5-0 over Herlufsholm. Derefter ventede Slagelse i finalen, som blev en tæt kamp, men med en 1-0 sejr til Hobro.

U13 drengene vandt deres semifinale i en tæt kamp mod Dalum med 3-2, hvilket betød, at finalemodstanderen blev sjællandske Raklev. Den ordinære spilletid endte 1-1. Derfor skulle finalen afgøres direkte i en straffesparkskonkurrence, og her var Raklev desværre en tand skarpere og vandt.

Vores U14 blev nr. 2 i deres pulje, hvilket gav dem en finaleplads mod Aarslev fra Fyn, som de I indledende runde havde tabt 0-3 til. Men i finalen blev resultatet byttet rundt, og Hobro IK vandt fortjent med 3-0

Hobro IK deltog for 20. gang til Vildbjerg Cup, hvilket Vildbjerg kvitterede med en flot pokal til klubben. Og i HIK s 20 gange til Vildbjerg, er det vist sjældent sket, at så mange hold er kommet så langt, som i år, og har haft så mange pokaler med hjem. Men uanset resultaterne så var det en rigtig go tur i år, men et fantastisk vejr og godt humør hele vejen rundt.