NordicBet Liga Foreningen

Hobro Ik ungdom tager til Vildbjerg Cup

” Hobro IK deltager efter en lang corona pause igen til Vildbjerg Cup, som finder sted fra torsdag til søndag i uge 30. Vi er i år afsted med 7 drenge  hold fra U10 til U16, ca. 90 spillere. De ældre årgang bor sammen i fællestelt, mens de yngre årgange bor med forældre i campingvogn, telt eller camplet. Fælles for hele Hobro IK er, at de bor i samme campingområde. Efter indmarch torsdag middag, starter alle hold med 1 kamp torsdag, hvorefter de fleste hold har mellem 3 og 4 kampe fredag. Lørdag er der kvalifikationskampe til slutspil, og forhåbentlig er vi heldige og have et hold eller 2 i finalen søndag.

Vores piger i Fyrkat Q er også repræsenteret i år med 5 hold. Men Fyrkat er en sammenslutning af flere klubber ( Arden., Hobro IK, Mariager og Valsgaard ) og i år bor Fyrkat Q i Arden lejren.

Vi ser frem til 4 dage med masser af fodbold og socialt sammenhold.”