NordicBet Liga Foreningen

Pigeraketten kommer til Hobro IK d. 28.04.22

Pigeraketten kommer igen i år til Hobro.

for mere info – https://www.facebook.com/Pigeraketten

 

Pigeraketten er leg, fantasi og fodbold – skal du med?

Hobro IK/FyrkatQ pigefodbold vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Den 28. april lander Pigeraketten på DS Arena/Hobro IKs  baner! Frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar kl. 15.15 til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter. 

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Hobro IK DS Arena Amerikavej 9A den 28. april klokken 15.15. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!