NordicBet Liga Foreningen

Ny talentchef og transitionstræner

Efter at Tobias Thomsen, forhenværende head of coaching, har valgt at søge nye udfordringer er der sket en række omrokeringer i Hobro IKs talent- og ungdomsafdeling, herunder ny talentchef.

Hobro IK har, siden 2019, fået tildelt to stjerner i DBU’s ungdomslicenssystem, hvilket vil sige at Hobro IK spiller i U17- og U19-Division, som er de næstbedste ligaer i Danmark på U17-og U19-niveau. Dette medfører en række krav for at klubben kan leve op til licenskravene og dermed fastholde de tildelte to stjerner i licenssystemet.

Denne omrokering i Hobro IKs talent- og ungdomsafdeling gør at Rasmus Kjærsgaard, der tidligere har været rekrutteringsansvarlig, bliver ansat i en ny stilling som talentchef. Rasmus Kjærsgaard, der har været i klubben i 6 år, bliver i den nye stilling fuldtidsansat. Rasmus Kjærsgaard overtager dermed titlen som talentchef fra teknisk chef Lars Justesen, der før også havde denne rolle. I stedet overtager Lars Justesen forpligtelserne i forhold til stillingen som head of coaching.

På billedet: Rasmus Kjærsgaard, ny talentchef

På trænersiden er der også sket en ændring, da Okan Atas, der hidtil har været U19-træner, bliver transitionstræner i Hobro IK. Det vil sige at Okan Atas, der siden 2019 har arbejdet med Hobro IKs førstehold og U19-hold, skal agere bindeled mellem førsteholdet og talent- og ungdomsafdelingen i klubben. På denne måde skal Okan Atas være med til at sikre at transitionen mellem ungdomsfodbold og seniorfodbold bliver så glidende og problemfri som muligt.

 

På billedet: Okan Atas, ny transitionstræner. (Foto: Dannie Rosenkrantz)