NordicBet Liga Foreningen
Presse
Presse

Akkreditering

Akkrediteringsmodulet virker pt. ikke. Send derfor en mail til mh@hikfodbold.dk

 

Mediefolk skal søge om akkreditering til Hobro IK’s hjemmekampe ved at udfylde nedenstående formular senest to dage før den pågældende kamp.

Som udgangspunkt skal man, for at blive akkrediteret, være medlem af Danske Sportsjournalister, men den presseansvarlige kan dog godkende andre medierepræsentanter (eksempelvis fra klubber eller lokale medier), som ikke er medlemmer af Danske Sportsjournalister.

Vi tilstræber at udsende svar på alle akkrediteringsansøgninger senest dagen efter deadline for ansøgninger til hver enkelt kamp.

Eventuelle spørgsmål rettes til kommunikationschef Mikkel Højbo, e-mail: mh@hikfodbold.dk eller tlf.: +45 29 24 51 91.

Pokalkampe
Ved Hobro IK’s hjemmekampe i Sydbank Pokalen skal der søges om akkreditering hos Mikkel Højbo, Kommunikationschef. Send en mail til mh@hikfodbold.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.)

Pressefaciliteter

Akkrediterede journalister og fotografer skal benytte hovedporten ind til DS Arena. Herfra følges vejen op til den nordlige del af Spar Nord Tribunen, hvor presseindgangen findes. Her udleveres akkrediteringsskilte i halssnor samt fotoveste til fotografer. Begge dele skal bæres synligt og returneres i den opstillede kurv i presserummet inden DS Arena forlades.

Presserummet findes umiddelbart indenfor presseindgangen og åbner 90 minutter før kampstart. Det er også herfra, at der udleveres holdopstillinger. Presserummet lukker igen 90 minutter efter slutfløjt. Der er adgang til trådløst netværk på hele DS Arena, og i presserummet er der mulighed for at koble sig på internettet med eget kabel.

Der er 24 pressepladser med borde og fælles el-stik på Spar Nord Tribunen, og pladserne fordeles blandt de journalister, der har ønsket bordplads til rådighed.

Mixed Zone findes i det indhegnede område ved siden af hjemmeholdets udskiftningsboks. Super Flash Zone og Flash Zone er ved banens sidelinje ud for spillertunnelen. TV-vægge er obligatorisk ved Flash-interviews.

Fotografer skal altid opholde sig minimum 1 meter fra banen, og må på intet tidspunkt under kampen, bevæge sig ind foran udskiftningsbænkene eller igennem de tekniske felter. Fotografer må ikke opholde sig foran LED bander.

Adgang til træning,

Træningen er som udgangspunkt åben for offentlighed og presse, men der kan opstå enkelte situationer, hvor trænerteamet kan beslutte sig for at gennemføre en helt eller delvist lukket træning. Ønsker man at filme eller lave interviews med spillere og trænere, så skal dette aftales på forhånd med Mikkel Højbo via mh@hikfodbold.dk eller tlf. +45 29 24 51 91.

Træningstiderne findes her. Vi tager forbehold for ændringer i sidste øjeblik.

Brug af billede/video

Alle rettigheder til billede- og videomateriale på hobroik.dk og klubbens øvrige medier tilhører Hobro IK Fodbold, og er omfattet af loven om ophavsret.

Ønsker man at bruge billede- eller videomateriale produceret af Hobro IK Fodbold kan en forespørgelse sendes til kommunikationsmedarbejder og fotograf Dannie Rosenkrantz, e-mail: drn@hikfodbold.dk

Presseforhold i øvrigt

Anmodning om at komme på klubbens distributionsliste i forbindelse med udsendelse af pressemeddelelser eller konkrete forespørgsler angående medie- og presseforhold kan ske til Mikkel Højbo via mh@hikfodbold.dk eller tlf. +45 29 24 51 91.

Presse
Presse