NordicBet Liga Foreningen

Uafgjort resultat i sæsonens sidste hjemmekamp mod Sønderjyske

Uafgjort resultat i sæsonens sidste hjemmekamp mod Sønderjyske

Hobro IK hyldede Simon Jakobsen til dagens kamp, der blev anførerens sidste hjemmekamp for klubben. Også Abdoul Yoda og Soumaïla Ouattara modtog blomster og et tak for deres indsats i klubben. Målet var at slutte sæsonen godt af på hjemmebane.

Kampen var knap i gang før udeholdet bragte sig foran efter en bold under kæden som Ivan Nikolov køligt sparkede ind.

Herefter satte Hobro IK sig mere på spillet og Richmond Gyamfi så i flere situationer ud til at være i et fantastisk spilhumør. Han drev flere gange gæk med Sønderjyske-forsvaret dog uden at få det sidste produkt på chancerne.

Godt 10 minutter inde i kampen kom Hobro IKs første chance, da Mathias Kristensen forsøgte sig på et frispark. Desværre lige på keeperen. Umiddelbart efter var det så Villads Kristensen, der var på spil. Efter et hjørnespark dumpede bolden ned for fødderne af Villads, der sparkede mod mål. Desværre snært forbi.

Hobro IK pressede på og det var igen tæt på at lykkes efter et hjørnespark og igen med Villads Rasmussen involveret. Efter et par gode et-to kombinationer får Villads Rasmussen til sidst slået bolden på tværs, tæt under mål, men en Sønderjyske-fod forhindrer de fremstormende Hobro-spillere fra at sparke bolden i kassen.

Pause

Anden halvleg var knap gået i gang og denne gang var det Hobro IK, der kom hurtigst ud af starthullerne. Richmond Gyamfi havde set livlig ud i første halvleg og han var opsat på, at komme ind og ændre resultatet i anden halvleg. Tre minutter skulle han bruge før han satte Frederik Christensen i scene. Richmond Gyamfi løb fra hele Sønderjyske-forsvaret og lagde en perfekt aflevering til Frederik Christensen, der sikkert sparkede bolden i nettet.

Blot to minutter senere var Richmond Gyamfi på spil igen. Nærmest samme opskrift og samme resultat. En flot bold i dybden til den lynhurtige ghaneser, der igen sendte et perfekt indlæg ind mod angrebskollegaen Frederik Christensen, der igen køligt sparkede bolden i netmaskerne.

Det var også tæt på at blive 3-1, men om det var fordi, at det var Mathias Kristensen, der forsøgte at servicere Frederik Christensen, der gjorde at angriberen ikke blev hattrick-helt vides ikke, men tæt på igen.

Hjemmeholdet pressede på for endnu en scoring og denne gang var det Oliver Klitten, der var tæt på at komme på tavlen. Et flot gennemspillet angreb, der til sidst gjorde, at Oliver Klitten var fri igennem, desværre var afslutningen lige på keeperen i målet.

Richmond Gyamfi forsøgte også selv at komme på tavlen. Et hurtigt indkast blev kastet til angriberen, der driblede fire mand og til sidst afsluttede. Denne gang var keeperen også på plads.

I slutningen af kampen var bolden mest på Sønderjyske-fødder og i det 84. minut udlignede Troels Kløve.

Det stoppede dog ikke Hobro IK for at jagte det vindende mål, da Frederik Christensen igen var farlig i modstanderens boks, men han måtte se sit flotte hovedstød reddet af en velspillende Nicolai Flø i målet.

I overtiden var det igen tæt på og igen Frederik Christensen. Angriberen bliver sendt i dybden tager et par flotte træk og sender bolden mod det lange hjørne, men igen igen igen hev Nicolai Flø en vanvittig redning frem og sikrede Sønderjyske et uafgjort resultat.

Kampfakta:
Hobro IK 2 – 2 Sønderjyske (0-1)

Mål:

Hobro IK 0 – 1 Sønderjyske, Ivan NIkolov (1. min.)

Hobro IK 1 – 1 Sønderjyske, Frederik Christensen (48. min.)

Hobro IK 2 – 1 Sønderjyske, Frederik Christensen (50. min.)

Hobro IK 2 – 2 Sønderjyske, Troels Kløve (84. min.)

Hobro IK-opstilling:
Andreas Søndergaard
Marius Jacobsen – Simon Jakobsen – Emil Søgaard
Oliver Klitten – Mathias Kristensen – Mads Freundlich – Villads Rasmussen – Lukas Klitten

Frederik Christensen – Richmond Gyamfi

Udskiftninger:

Ud: Simon Jakobsen – Ind: Jesper Bøge (73. min.)

Ud: Villads Rasmussen – Ind: Christian Hørby (83. min.)

Ud: Richmond Gyamfi – Ind: Moubarack Compaoré (83. min.)

Ud: Oliver Klitten – Ind: Max Nielsen (90+4. min.)

Ubenyttede spillere:

Christopher Bobber, Oliver Overgaard, , Rasmus Johansen, Mikkel Boye

Advarsel:

Ivan NIkolov, Sønderjyske (60. Min.)

Dommer:

Jacob Nielsen

Uafgjort resultat i sæsonens sidste hjemmekamp mod Sønderjyske
Uafgjort resultat i sæsonens sidste hjemmekamp mod Sønderjyske