NordicBet Liga Foreningen

Uafgjort i første kamp efter vinterpausen

Første kamp i 1.division i 2021 blev, for Hobro IKs vedkommende spillet i Køge på kunstgræs. Anton Skipper fik sin debut for Hobro IK, hvor også Pål Kirkevold spillede sin første kamp i denne sæson.

Hobro IK havde i den indledende del af kampen været mest på bolden, men det var HB Køge, der var tæt på efter et indlæg fra højresiden. Bolden hoppede og dansede inde foran mål, men i sidste øjeblik fik Hobro-forsvaret afværget bolden til hjørnespark. Et hjørnespark som Imed Louati fik clearet.

Mike Jensen, der i denne kamp fik debut for HB Køge, fik stemplet ind efter 10 minutter med en hård tackling på Mathias Haarup, hvilket naturligvis resulterede i et frispark, men intet gult kort. I det efterfølgende angreb, var Don Deedson Louicius ved at bryde igennem, men uden den sidste skarphed.

Halvvejs igennem første halvleg og uden de helt store chancer til nogle af holdende. Hobro IK dog med mest boldbesiddelse og når bolden ikke var på Hobro-fødder, blev der i perioder indsat et hårdt pres for at vinde bolden tilbage.

En god igangsætning af Adrian Kappenberger var tæt på at ende i en god kontramulighed til Hobro IK, men Danny Amankwaa mister et skridt og det bliver derfor ikke farligt. Dermed står der også 0-0 ved pausen.

I anden halvlegs første fem minutter, var der allerede flere chancer end i første halvleg. En til hvert hold. For Hobro IKs vedkommende var det Imed Louati, der stod for afslutningen, men HB Køges målmand redder.

Det var to hold, der lurede på kontra og derfor gik spillet hurtigt fra ende til ende. Det var derfor også på en kontra Hobro IKs næste chance kom. Efter en flot spilvending af Christian Cappis, ender bolden ved Mathias Haarup, der sender et indlæg ind i HB Køges felt. Bolden falder ned til Don Deedson Louicius der får afsluttet, men igen redder HB Køges målmand.

Næste chance kom også til Hobro IK og denne gang blev det så farligt at det resulterede i et mål. Mikkel M.P. modtog bolden og tager sagen i egen hånd. Han løber fra HB Køges forsvar, laver en skudfinte og tæsker bolden i mål til stillingen 1-0 til Hobro IK.

Hobro IK virkede i kontrol efter målet og det var minimalt med chancer til HB Køge. Samtidig truede Hobro-mandskabet, hvor Don Deedson Louicius, blandt andet, kom frem til en god chance.

Efter 80. minutters spil var det godt kombinationsspil mellem Pål Kirkevold og Mikkel M.P., der gav næste chance, denne gang redder HB Køge-målmanden dog M.Ps skud.

Stik mod spillet får HB Køge udlignet. En bold i dybden som Lasse Petry prøver at dukke sig for, rammer ham i rykken og han er dermed fri igennem, hvorefter han udplacerer en chanceløs Hobro-målmand.

Kort før tid var HB Køges angriber alene igennem, men en fænomenal redning af Adrian Kappenberger holder bolden ude af mål og dermed endte kampen 0-0.