NordicBet Liga Foreningen

Speciel foreningstrøje til kampen mod HB Køge

Speciel foreningstrøje til kampen mod HB Køge

Når vi på søndag trækker i den gule trøje og starter NordicBet Liga-sæsonen i HB Køge, bliver det i en speciel Hobro IK-trøje. Hobro-mandskabet kommer nemlig til at spille i den trøje, som alle ungdoms- senior- og talenthold i klubben normalvis spiller i. Samtidig vil det ikke være spillernes egne navne, der pryder trøjerne, men derimod bynavne fra Mariagerfjord og Himmerland.

Vi spiller i denne trøje for at markere og hylde det store arbejde, der bliver udført i ungdoms-, talent- og seniorafdelingen i Hobro IK. Uden det store arbejde, der bliver ydet hver dag og det fundament, der er skabt igennem dette arbejde, ville det, eksempelvis, ikke have været muligt at levere unge egenudviklede talenter til førsteholdet.

Samtidig pryder bynavne fra Himmerland trøjerne. Dette gør de for at vi kan takke hele lokalområdet for den store opbakning vi bliver mødt med. Både når vi ses på DS Arena, på udebane eller når vi er ude i lokalområdet og besøge samarbejdsklubber, partnere eller andre der holder med Hobro IK.

Vi er ydmyge og taknemlige over det hårde arbejde, der bliver ydet samt den opbakning vi altid møder fra lokalområdet og vi ser frem til den nye sæson, i selskab med alle jer med hjerte for Hobro IK 💛💙

Speciel foreningstrøje til kampen mod HB Køge
Speciel foreningstrøje til kampen mod HB Køge