NordicBet Liga Foreningen

Smalt nederlag i sommerens anden test

Smalt nederlag i sommerens anden test

I sommerens anden træningskamp gjaldt det AGF, som havde inviteret Hobro IK ud på Fredensvang. Det var blot Cheftræner Martin Thomsens anden kamp i spidsen for klubben, men i dagens anledning havde han dog fået selskab af sin nye assistenttræner, Emil Antonsen. Startopstillingen for Hobro IK bød på hele tre prøvespillere.

Efter en lidt rodet start på kampen blev Patrick Olsen fra AGF spillet fri ude på kanten, hvor han lagde den ind foran mål til Søren Tengstedt, som gjorde det til 1-0 til hjemmeholdet efter 7 minutter. Kort efter fik Hobro et frispark på modstanderens banehalvdel, som blev lagt flot over til Jakob Hjorth som headede den videre, men den endte i handskerne på Jesper Hansen i AGF’s mål.

Hobros første reelle chance kom efter 16 minutter, efter en flot bolderobring af prøvespilleren Villads Rasmussen, hvorefter bolden blev spillet lidt rundt og ender på kanten af feltet for fødderne af Christian Hørby, der sparkede den snert forbi mål.

Hobro får dog scoret efter 23 minutter, efter endnu en bolderobring på midten af banen. Den blev spillet hurtigt op til prøvespiller Villads Rasmussen, som sparker den flot ind fra kanten af feltet, uden chance for AGF’s keeper.

I resten af første halvleg havde AGF det spillemæssige overtag, men det blev ikke til de store chancer.

 

Begge hold lavede en masse indskiftninger til anden halvlegs start, så de første 10 minutter bød på lidt rodet spil. Det endte dog med at AGF fik en løs chance i Hobro’s felt, som tilmed også blev rettet af, inden den ramte netmaskerne og gjorde det til 2-1 til AGF i det 50. minut.

AGF fik også 2 minutter senere spillet sig igennem Hobros forsvar, hvor Hobros målmand Vistisen måtte ud i en god redning. AGF fortsatte det spilmæssige overtag og fik tilkæmpet sig et hjørnespark i det 66. minut, som forsvarsspilleren Thomas Kristensen scorede på og gjorde det til 3-1.

Efterfølgende blev det en lidt rodet affære, som bar præg af de mange indskiftninger. Hobro fik dog scoret igen i det 86. minut, efter et frispark som Oliver Thychosen selv tilkæmpede sig og også selv tog sig af. Han sparkede direkte på mål fra kanten af feltet, målmanden reddede, men prøvespiller Aramis Kouzine fik bolden over målstregen og gjorde det til 2-3.

Kampen endte 3-2 til hjemmeholdet AGF. Det var en kamp hvor ingen af holdene rigtigt fik spillet til at flyde, men hvor begge hold dog fik scoret på de få chancer de skabte. Og for Hobros vedkommende var det altså to prøvespillere der scorede målene. Om ikke andet var det en kamp, hvor begge hold fik nogle minutter i benene, og hvor trænerne kunne få prøvet nogle ting af, som opvarmning til den kommende sæson.


Kampfakta

AGF 3 – 2 Hobro IK (1-1)

Mål

7. min. 1-0 Søren Tengstedt, AGF

23. min. 1-1 Villads Rasmussen, Hobro IK

50. min. 2-1 Søren Tengstedt, AGF

66. min. 3-1 Thomas Kristensen, AGF

86. min. 3-2 Aramis Kouzine, Hobro IK

 

Opstilling Hobro IK:

Nicolai Vistisen

Mathias Haarup – Frederik Dietz – Jakob Hjorth – Jacob Tjørnelund

Mikkel M.P. Pedersen – Christian Hørby – Valon Ljuti

Villads Rasmussen – Kasper Høgh – Pål Kirkevold

 

Udskiftninger:

22: Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Frederik Elkær

46:  Ud: Frederik Dietz – Ind: Christoffer Østergaard

46: Ud: Villads Rasmussen – Ind: Danny Amankwaa

46: Ud: Kasper Høgh – Ind: Aramis Kouzine

46: Ud: Mathias Haarup – Ind: Emil Søgaard

46: Ud: Christian Hørby – Ind: Oliver Thychosen

46: Ud: Valon Ljuti – Ind: Zifalino

55: Ud: Jakob Hjorth – Ind: Mads Freundlich

65: Ud: Pål Kirkevold – Ind: Oliver Overgaard

75: Ud: Mikkel M.P. – Ind: Emil Seedorf

80: Ud: Frederik Elkær – Ind: Frederik Brandt

 

Ubenyttede spillere:

Magnus Henningsen, Magnus Kjellerup, Simon Jakobsen.

Smalt nederlag i sommerens anden test
Smalt nederlag i sommerens anden test