NordicBet Liga Foreningen

Sejr over Jammerbugt FC i generalprøven

Dagens kampreferat er skrevet af Chili Tagmose Jensen, der til dagligt driver siden www.denanderledesvinkel.dk

Under en skyfri himmel tørnede Hobro IK og Jammerbugt FC sammen lørdag middag. På bane 4 bag Hobro Idrætscenter blev kampen fløjtet i gang 13:00.

Der skulle ikke gå lang tid, før hjemmeholdet fik sin første chance.

Efter 7 minutter sender nytilkomne Emil Søgaard en bold ind i feltet til Mikkel M.P. Pedersen. Sidstnævnte nåede dog ikke at tæmme bolden, før den endte bag baglinjen.

Få minutter efter fik Hobro IK dog igen en mulighed.

Jacob Tjørnelund sender bolden ind i feltet med sin venstre fod, hvorefter Frederik Elkær er tæt på at kunne bringe Hobro i front.

Efterfølgende fik oprykkerne fra 2. Division en mulighed.

Dette skete minutter efter, hvor Bardhec Bytiqi modtog bolden på kanten af feltet, hvorefter han skød den mod Hobro-målmand, Adrian Kappenberger. Kappenberger nåede dog lige at få lapperne på bolden, inden bolden satte kurs mod baglinjen.

Efter 20 minutter fløjtede dommeren til en kort drikkepause.

Få minutter efter gik kampen igen i gang og der gik ikke lang tid, før Hobro IK fik tilkæmpet sig endnu en chance.

På Jammerbugt FC’s banehalvdel får Mathias Haarup sendt bolden afsted til Pål Kirkevold. Sidstnævnte strøg hurtigt mod Jammerbugt FC’s mål efterfulgt af to Jammerbugt FC-spillere. Den store angriber blev dog væltet få meter fra feltet, hvilket resulterede i et frispark til hjemmeholdet.

Det var Kirkevold selv, der skulle sparke frisparket. Han sendte bolden direkte mod højre side af buret, hvor Jammerbugt FC-målmanden, Marcus Bundgaard, dog stod i vejen for en Hobro-scoring.

Efter 36 minutters spil kom kampens første mål.

Oliver Tychosen løb på kanten af feltet, hvorefter han sendte den ind foran mål. Her stod Pål Kirkevold placeret og nordmanden fik hurtigt sparket bolden i mål til 1-0.

Få minutter før pausen fik Hobro IK endnu en chance. Jacob Tjørnelund modtog en bold fra Mikkel M.P. Pedersen på kanten af feltet. Herefter sendte han den ind mod Pål Kirkevold, der stod placeret ved forreste stolpe. Kirkevold sendte bolden afsted mod målet, men den fløj lige nøjagtig over buret.

I pausen blev Adrian Kappenberger, Jacob Tjørnelund og Simon Jakobsen erstattet af Jacob Samnik, Christian Hørby og nytilkomne Villads Rasmussen.

Få minutter efter 2. Halvlegs start fik udeholdet en stor chance.

Bolden blev skudt ind i boksen, hvorefter Frederik Høgh Jensen headede den mod mål. Han sendte den dog forbi og lod den trille ud til målspark.

Kort tid efter fik Hobro IK dog en stor chance, der ændrede målscoren.

På kanten af feltet modtog Frederik Elkær bolden og skød den mod højre side af buret. Dermed blev stillingen ændret til 2-0, men den holdt dog ikke længe.  Få minutter efter kunne netmaskerne nemlig igen blafre.

Godt 59 minutter inde i 2. Halvleg fik Hobro IK endnu et mål. Bolden blev sendt ind i boksen, hvor en Jammerbugt FC-spiller ramte den med kroppen. Dermed bliver den sendt ind i eget mål og stillingen blev nu 3-0.

Efter 20 minutter af 2.Halvleg , blev der igen afholdt en drikkepause. Her benyttede cheftræner, Martin Thomsen, pausen til at sætte Frederik Brandt, Kilian Senkbeil og Oliver Overgaard ind. Ud gik Mikkel M.P., Frederik Elkær og Mathias Haarup.

Ti minutter efter blev der igen skiftet ud hos Hobro IK.

Pål Kirkevold og Sebastian Avanzini måtte lade sig erstatte af Mads Freundlich og Emil Seedorf.

Ingen af de to hold fik scoret efter og derfor endte kampen altså 3-0 til Hobro IK