NordicBet Liga Foreningen

Sejr over HB Køge

Hobro IK

Første kamp i slutspillet for Hobro IKs blev søndag spillet på udebane mod HB Køge. Hobro IK jagtede et godt resultat, hvilket må siges at lykkes, da Hobro IK trak sig sejrrigt ud af opgøret med et 3-1 resultat.

Hobro IK gæstede HB Køge i holdets første kamp i slutspillet. I det første kvarter af kampen sad HB Køge på det hele og Hobro IK havde svært ved at få fat i bolden og dermed sætte gode aktioner sammen. Omvendt havde Hobro-forsvaret okay styr på de defensive pligter.

Efter 17 minutters spil kom forløsningen for Hobro IK, da et flot angreb blev sat sammen. Først bliver bolden spillet ud på Frederik Elkær, der spillet et-to med Villads Rasmussen, der til sidst sender Frederik Elkær i dybden. Her slår wingbacken et knivskarpt indlæg, som Muamer Brajanac angriber, men ikke får foden på. Til gengæld får HB Køge-forsvareren foden på og sender bolden i eget net.

Bolden var knap givet op, før den lå i netmaskerne bag HB Køges målmand igen. Lidt samme angrebsopskrift som før. Godt spil mellem Frederik Elkær og Villads Rasmussen gør at Frederik Elkær igen kan sende et knivskarpt indlæg ind foran mål og denne gang får Muamer Brajanac foden på og sparker bolden sikkert i kassen.

Herefter så Hobro IK mere til bolden og kom frem til flere gode chancer. Blandt andet to muligheder til Don Deedson, hvor HB-Køges målmand, måtte ud i to gode redninger for at holde bolden ude af nettet.

Pause.

Der skulle gå et kvarter af 2. halvleg, før der skete noget. Dette desværre til fordel for HB Køge. Et langskud fra Mike Jensen rammer stolpen og falder ned for fødderne af Yousef Salech, der nemt kan sparke bolden i et tomt mål.

Godt fem minutter senere lignede det et straffespark til Hobro IK, da Don Deedson blev flået ned i feltet, men til stor forundring forblev dommerens fløjte tavs.

HB Køge så mest til bolden, men blev aldrig rigtig farlige. Lige med undtagelse af én situation, hvor hjemmeholdet var tæt på. Et godt indlæg blev slået ind foran mål, hvor ikke bare en, men to af HB Køges spillere var tæt på at kunne stange bolden i nettet, men ramte den aldrig.

Kort før tid lukkede og slukkede Muamer Brajanac kampen med et fantastisk mål. Efter rigtig godt opspil, ender bolden hos angriberen, der klapper bolden i fjerneste målhjørne med et fantastisk spark.