NordicBet Liga Foreningen

Sejr i testkamp ude mod Viborg FF

I generalprøven inden forårssæsonen sparkes i gang, spillede Hobro IK lørdag eftermiddag mod Viborg FF. Det endte med en sejr på 2-1 til Hobro IK.

Begge hold kom i stærke startopstillinger, da de sidste detaljer skulle pudses af, inden første ligakamp mod HB Køge på næste lørdag.

Viborg FF kom bedst ud til kampen og satte sig på spillet fra start, hvor Hobro IK, i kampens indledning, lurede mest på kontraangreb.

Allerede i kampens første minut fik Viborg FF sendt en farlig afslutning afsted, men bolden bliver snittet og går akkurat forbi mål og ud til hjørnespark.

Hobro IK spillede sig bedre og bedre med i kampen, dog uden de helt store chancer til følge.

Efter 15. minutter spil, erobrede Hobro IK bolden højt, hvilket resulterede i en afslutning til Louati, men Viborg-keeperen redder sikkert.

Fem minutter senere var Louati på spil igen. Tuneseren bliver sendt i dybden i venstresiden og får sendt en afslutning afsted, Viborg-målmanden parerer og en forsvarsspiller for efterfølgende clearet bolden på stregen.

Minutter senere gik den så ikke længere for Viborg FF. Don Deedson Louicius med fine ting på højrekanten, der sender et flot indlæg ind mod Pål Kirkevold, der tæmmer bolden og sparker den sikkert i mål.

Hobro IK igen på spil og igen Kirkevold. Denne gang efter et hjørnespark, men angriberens afslutning bliver desværre reddet på stregen af tidligere Hobro-spiller Sebastian Grønning.

Efter en længere pause væk fra Hobro IKs straffesparksfelt, får Jatta erobret bolden og sætter kurs mod Kappenbergers mål, men et godt tilbageløb af Bøge stopper angrebet og bolden kommer igen på Hobro-fødder.

Inden pausen skulle det også blive 2-0 til Hobro IK. Cappis erobrer bolden og sætter fart, spiller flot sammen med Kirkevold og så ender bolden ved ’Hvilo’, der sikkert sparker bolden i mål.

Pause

Viborg FF kom bedst fra start i anden halvleg og efter fem minutters spil fik de sendt en afslutning afsted tæt på mål, men Kappenberger redder flot skuddet.

11 minutter inde i anden halvleg, får Viborg FF reduceret efter en situation, hvor Hobro IK burde have fået et frispark. I stedet sætter Jatta fart og sparker bolden sikkert ind bag Kappenberger.

Lidt efter den tvivlsomme situation ved reduceringsmålet, kom endnu en tvivlsom situation, hvor Louati modtager sit andet gule kort og dermed må han tidligt i bad.
Hobro IK fik lov til at sætte en ny mand ind i Louatis sted.

Hobro IK stod godt defensivt og holdt Viborg FF fra chancer, med undtagelse af målet, i anden halvleg, men uden at skabe de helt store chancer selv.

Efter 70. minutter fik Hobro IK så skabt tre chancer efter et hjørnespark. Hjørnesparket fra M.P. var tæt på at sejle i mål, men Viborg-keeper afværger. Bolden falder ned til en
Hobro-spiller, der får afsluttet i to omgange, men Viborg-forsvaret får afværget.

Til sidst i kampen pressede Viborg FF på for en udligning, men uden held og sidste testkamp ender dermed med en sejr til Hobro IK.

Kampfakta
Viborg FF 1 – 2 – Hobro IK (0-2)

Mål
23. min. 0-1 Pål Kirkevold, Hobro IK
41. min. 0-2 Mads Hvilsom, Hobro IK
56. min. 1-2 Alasanna Jatta, Viborg FF

Opstilling Hobro IK:
Adrian Kappenberger – Mathias Haarup — Jesper Bøge, Anton Skipper, Jacob Tjørnelund – Christian Cappis – Mikkel M.P. Pedersen, Deedson Don Louicius – Mads Hvilsom – Pål Kirkevold – Imed Louati

Advarsler:
37. min. Imed Louati, Hobro IK.
40. min. Justin Lonwijk, Viborg FF.
59. min. Imed Louati, Hobro IK
89. min. Jesper Bøge, Hobro IK

Rødt Kort:
59. min. Imed Louati, Hobro IK.