NordicBet Liga Foreningen

Sejr i testkamp mod Vendsyssel FF

Onsdag middag blev der spillet testkamp mod Vendsyssel FF. Der var kampstart kl. 11.30 på Eurowind Energy Park.

Kampen startede meget lige ud og efter den første halve time havde der været chancer til begge mandskaber. Udeholdet måske med den største chance, men denne tog Christopher Bobber i målet sig flot af.

Efter 35 minutters spil begyndte Hobro IK så at sætte sig på kampen. Moubarack Compaorë, der havde været en konstant trussel fik lagt et fint indlæg ind til Mikkel Boye, der afsluttede lige så godt, men keeperen i målet hev en flot fodparade frem og reddede bolden. Resten af halvlegen stod der Hobro IK på det hele, hvor især Richmond Gyamfi udmærkede sig. Den driblestærke angriber udfordrede hver gang han fik bolden og voldte Vendsyssel-forsvaret store problemer. I slutningen af 1. halvleg vendte han flot rundt og afsluttede godt, men bolden blev reddet ud til hjørnespark. Dette hjørnespark blev sendt ind mod Soumaïla Ouattara, der fint headede bolden til Richmond Gyamfi, der sikkert sendte bolden i netmaskerne.

2. halvleg startede som første med at være mere lige uden dog at nogle af holdende blev helt farlige. Midtvejs i 2. halvleg skulle det være blevet 2-0, men en flot redning af udeholdets målmand sikrede at de ikke kom yderligere bagud. Et flot opspil mellem Richmond Gyamfi og Oliver Overgaard, der med hæl og tå fik kombineret sig igennem udeholdets forsvar og til sidst kom Richmond Gyamfi til afslutning, men redningen sender bolden på stolpen og bliver til sidst afværget af udeholdets forsvarsspiller.

Til sidst i kampen kom der flere nye Hobro-spillere på banen, i form af en række U17-, U-19 og U23-spillere og på trods af de mange nye relationer på holdet blev sejren kæmpet hjem.