NordicBet Liga Foreningen

Sådan bliver Eurowind Energy Park til Hvidovre-kampen

Sådan bliver Eurowind Energy Park til Hvidovre-kampen

Kampen mod Hvidovre IF bliver spillet på kunstgræsbanen, Eurowind Energy Park ved siden af DS Arena, grundet de store mængder snefald, der er kommet i ugens løb.

Herunder bringer vi lidt praktisk info til den alternative kampdag.

Alm. billet 

Har man en almindelig billet til kampen, så skal man som altid gå af indgangen ved den gamle kunstgræsbane. Her har man så muligheden for at tage plads langs hegnet mod Eurowind Energy Park. Man kan også bevæge sig ned mod Østerskoven og enten tage plads bag målet (begrænset udsyn) eller på den modsatte side i den nordlige del (grøn markering).

VIP

Har man VIP-billet til kampen, skal man som sædvanlig benytte hovedindgangen til DS Arena og bevæge sig op imod Sparekassen Danmark Loungen. Når kampen starter anbefaler vi, at man indtager arealet mellem klubhuset og kunstgræsbanen.

Udebanefans

Udebanefans skal benytte sig af hovedindgangen til DS Arena, hvorefter man vil blive vist hen til et udebaneafsnit.

Salgsboder

Der vil til kampen være 3 salgsboder. To på den gamle kunstgræsbane og den sædvanlige salgsbod på Spar Nord Tribunen. Bemærk at salgsboden på Spar Nord Tribunen er den eneste salgsbod, der vil sælge pølser.

Toilet

Bliver man nød til at træde tilbage på naturens vegne, så skal man benytte toiletterne under Spar Nord tribunen. Adgang til toiletter skal ske via enden på Spar Nord Tribunen. Har man adgang til Sparekassen Danmark Loungen, så kan man med fordel anvende toiletterne derinde.

Presse

Akkrediteret presse skal benytte sig af hovedindgangen til DS Arena, hvor man vil få udleveret all access kort og evt. fotovest. Skrivende presse kan tage plads på terassen mellem klubhuset og kunstgræsbanen. Fotografer har som altid adgang til baneområde og må opholde sig der under de normale regler. Presserummet vil være åben.

 

Vi er udemærket godt klar over, at det ikke bliver den oplevelse man plejer at få, når man besøger DS Arena. Det beklager vi naturligvis. Vi sigter altid efter at vores besøgende får den bedste mulige oplevelse, og håber at man har forståelse for en alternativ kampdag i Hobro IK.

 

Spørgsmål

Har man spørgsmål til kampen bedes man rette henvendelse på mail til HHA@hikfodbold.dk, MH@hikfodbold.dk eller på telefon +45 98 52 11 94.

 

Sådan bliver Eurowind Energy Park til Hvidovre-kampen
Sådan bliver Eurowind Energy Park til Hvidovre-kampen