Reserveliga: Hobro IK – AaB

Hobro IK

Reserveliga kamp

Hobro IK spillede mandag eftermiddag reserveligakamp mod AaB. Hobro IK kom med et stærkt mandskab, hvor flere af spillere netop var vendt tilbage fra skade.

Hobro IK så mest til bolden i den indledende del af kampen, men det var AaB, der bragte sig foran. Dette skete efter en opspilsfejl fra Hobro IKs side som AaB straffede prompte.

Kort efter var Hobro IK tæt på, da Sebastian Avanzini brød bolden, drev den frem og afsluttede flot fra kanten af feltet. Desværre suser bolden tæt forbi fjerneste stolpe.

Efter 26. minutters spil havde Hobro IK bolden i mål, da Mathias Nygaard header mod mål. Første afslutning bliver klaret, men nedfaldet ender hos Aramis Kouzine, der sparker bolden i nettet. Helt uforståeligt bliver der fløjtet offside på Mathias Nygaard.

Sekunder senere er der igen tvivl om en kendelse. Aramis Kouzine dribler flot igennem feltet og bliver til sidst nedlagt, men dommerens fløjte forbliver tavs.

På trods af det store momentum til Hobro IK bringer AaB sig yderligere foran minuttet senere. En fejl hos Hobro-keeperen gør at bolden falder ud til AaBs angriber, der nemt kan sparke bolden i kassen.

Hobro IK trykkede stadig på og det var tæt på at give mål efter 41 minutter. Danny Amankwaa modtager bolden i dybden, sætter flot sin direkte modspiller og dribler mod baglinjen. Mellem venner og fjender forsøger han at afslutter, men desværre i sidenettet.

Pause.

Hjemmeholdet kom godt ud til 2. halvleg og allerede få minutter efter pausen havde Danny Amankwaa en stor chance, da han modtager en god bold fra Mathias Nygaard. Desværre får angriberen ikke ordentligt træf på bolden og den ryger over mål.

AaB var effektive i kampen og gjorde det, efter en times spil, til 3-0. Godt kombinationsspil gav til sidst en løs bolden foran mål, som Christoffer Ravn kunne sparke ind.

Hobro IK fik reduceret med 15 minutter igen, da Marcus Friis bliver sendt i dybden. Hans første afslutning bliver reddet, men angriberen sparker sikkert riposten i nettet.

Mere blev det ikke til, hvorfor AaB trak sig sejrrigt ud af dagens Reserveligaopgør.