NordicBet Liga Foreningen

Praktisk info til torsdagens topkamp

Praktisk info til torsdagens topkamp

Så er det i aften, at der er nordjysk topopgør på DS Arena. Der kommer rigtig mange gæster på DS Arena i aften, så for at alle får en god aften, så bringer vi her lidt praktisk info omkring alt det udenom kampen.

Der er stadig ståpladser tilbage på DS Arena som kan købes lige her eller i billetboden ved DS Arena. Vælger man at købe sin billet i billetboden, så vil prisen dog være 120,-.

 

Kom til og fra DS Arena:

Der er fortsat en del vejarbejde i Hobro og omkring DS Arena, hvor flere veje er helt eller delvist spærret for gennemkørsel. De veje omkring DS Arena, som er omfattet af vejarbejde er:

  • Sønder Ringvej (spærret omkring Bymarkskolen)
  • Jyllandsvej (delvist spærret for gennemkørsel)
  • Østervang (delvist spærret for gennemkørsel)
  • Sallingvej (delvist spærret for gennemkørsel)

Parkering:

Er man kørende til kampen, så kan man til fordel parkere ved følgende: 

  • Bymarkskolen (tilkørsel fra Mariagervej forbi Punkt1)
  • HEG Hobro
  • Mariagerfjord Gymnasium
  • Punkt1/MatchPadel 
  • Vejene ved Jyllandsvej og Sjællandsvej 
  • Vejene omkring Kirketoften

Er det muligt, så opfordre vi Hobrogenserne til at gå til DS Arena eller tage cyklen for at undgå kødannelse.

Kommer man fra Aalborg, eller andre steder fra, med tog, så tager det små 45 minutter, hvis man ønsker at gå fra Hobro Station til DS Arena.

Kom på stadion i god tid:

Som skrevet forventer vi rigtig mange mennesker på DS Arena, og for at undgå kødannelse ved indgangene, så opfordre vi folk til at komme i god tid. Dette gælder både for hjemmebane- og udebanefansene. Dørene åbner 17.30.  

Har man billet til Sparekassen Danmark tribunen eller ståplads, skal man benytte indgangen få meter efter billetboden via den gamle kunstgræsbane. 

Udebanefans skal mod hovedindgangen og til højre mod parkeringspladsen, hvor indgangen vil være. 

Billetter til VIP samt handicappede skal bruge hovedindgangen. 

Bemærk at der er udsolgt til Sparekassen Danmark tribunen samt til Pajo Bolte tribunen (udebanefans). Der vil være muligt at købe ståplads-billetter i boden ved DS Arena til 120,-. 

Kom i gult:

Vi opfordre alle til at tage gult på, så vi kan få et gult DS Arena. Spillerne har brug for den bedste opbakning, og et DS Arena klædt i gult vil hjælpe dem godt på vej. Har man ikke en Hobro IK-spillertrøje, så kan den købes i Sport24 Hobro & Hadsund eller i fanboden i den nordlige ende af Tribunen. 

Praktisk info til torsdagens topkamp
Praktisk info til torsdagens topkamp