NordicBet Liga Foreningen

Praktisk info til fredagens lokalbrag

Praktisk info til fredagens lokalbrag

Updateret: Fredag 12. april 11.30: Udebaneafsnittet på Pajo-Bolte Tribunen er nu udsolgt. Der vil ikke blive sat flere billetter til salg.

 

Fredag aften klokken 18.30 sparkes sæsonens tredje kamp mod AaB i gang på DS Arena, og som forventeligt er der godt gang i billetsalget. Vi opfordrer folk til at komme i god tid, for at undgå kø ved indgangene. Dette gælder både, hvis man har billet til Sparekassen Danmark Tribunen og Pajo-Bolte Tribunen.

 

Torsdag eftermiddag er der i skrivende sund lidt over 900 sidepladser tilbage på Sparekassen Danmark Tribunen, mens der lidt over 100 billetter tilbage på Pajo-Bolte Tribunen, som er forbeholdt udebanefans.

 

Det vil være muligt at købe billetter til de enkelte tribuner i billetboderne på DS Arena, såfremt der ikke er udsolgt. Vi opfordrer dog stadig til, at man køber sin billet online, hvis man vil være sikker på en plads til lokalbraget.

 

>>> Køb din billet her.

 

Vejarbejde nær DS Arena

 

Der er fortsat lidt vejarbejde i området omkring DS Arena. Her er det Sønder Ringvej, som er spærret omkring Punkt1 og MatchPadel.

 

Det vil dog stadigvæk være muligt at parkere ved blandt andet Bymarkskolen eller ved Jyllandsvej og Sjællandsvej og gå til DS Arena. Alternativt kan man parkere i Amerika, ved HEG på Kirketoften eller på de omkringliggende sideveje. Husk altid at vise hensyn til beboerne i området og eventuelle brandveje.

 

Vi glæder os til at se en masse glade folk på tribunerne på DS Arena fredag aften.

Praktisk info til fredagens lokalbrag
Praktisk info til fredagens lokalbrag