NordicBet Liga Foreningen

Pål Kirkevold vender hjem til Norge

Pål Kirkevold vender hjem til Norge

PRESSEMEDDELELSE
26-07-2021

Hobro IK har sendt den tidligere 3F Superligatopscorer afsted til Norge et halvt år før kontraktudløb. Dermed har Pål Kirkevold spillet sin sidste kamp i Hobro-trøjen.

Den stærke nordmand, Pål Kirkevold, der har spillet 134 kampe i Hobro-trøjen, skifter til en unavngivet klub i norsk fodbold. Pål Kirkevold har i sin tid i Hobro IK scoret 43 mål, hvoraf de 22 af dem kom i 3F Superliga sæsonen 2017/2018, hvor han blev topscorer i ligaen og årets spiller i Hobro IK.

Pål Kirkevold, der kom til Hobro IK i sommeren 2015, har nu spillet sin sidste kamp for klubben og drager tilbage til hjemlandet Norge.

Teknisk chef Lars Justesen takker Pål Kirkevold for indsatsen i den gule trøje:

– Pål har været en fantastisk spiller og ambassadør for os, i de næsten 6 år, han har været i Hobro IK. Påls bedrifter i klubben taler for sig selv. Topscorer i 3F Superligaen, rekordindehaver af flest kampe i træk med mål i 3F Superligaen og generelt bare en meget afgørende spiller for klubben. Nu er tiden for Pål til at prøve sig af i Norge igen og selvom det aldrig er sjovt at tage afsked med en spiller, der har betydet meget for klubben, er det en aftale, der er god for klub og spiller, og det er en aftale, der gør at vi kan investere mere langsigtet i truppen. Vi ønsker Pål alt muligt held og lykke i fremtiden og takker ham for tiden i Hobro IK.

Pål Kirkevold kommer til at savne Hobro IK og sender en stor tak til alle i og omkring klubben:

– Jeg vil sige tusinde mange tak til alle fans, spillere og andre i og omkring Hobro IK. Når jeg tænker tilbage på min tid i klubben, er det med stor glæde og jeg husker specielt de mange gode oplevelser og den opbakning jeg og holdet har fået igennem de seneste mange år. Hobro IK er en helt speciel klub, der har noget som ingen andre klubber har. Det har været en fantastisk tid for mig og det bliver hårdt og vemodigt at sige farvel. Jeg ønsker Hobro IK og alle, der holder med klubben, alt det bedste i fremtiden.

Pål Kirkevold har lørdag sagt farvel til sine holdkammerater i Hobro IK.

Pål Kirkevold vender hjem til Norge
Pål Kirkevold vender hjem til Norge