NordicBet Liga Foreningen

Ordinær generalforsamling i Hobro IK A/S afholdt d. 25/10-2022

Ordinær generalforsamling i Hobro IK A/S afholdt d. 25/10-2022

Tirsdag aften blev der afholdt ordinær generalforsamling i Hobro IK A/S. Her blev der offentliggjort et regnskab for perioden 01/07-2021 – 30/06-2022, hvilket viste et underskud på ca. 6.6 mio. DKK. Det er naturligvis ikke et tilfredsstillende regnskab, der blev fremlagt, men der er fra bestyrelsens side lavet en fornuftig løsning for det kommende regnskabsår, der viser et overskud på ca. 1.3 mio. DKK. Dette takket være gode venner af huset.

Peter Christensen, formand i Hobro IK A/S forklarer:

– Det er aldrig tilfredsstillende at skulle præsentere et underskud i denne størrelsesordning, men det har været et svært år på rigtig mange parametre. Her kan nævnes spillemæssige udfordringer, men også et moms-lån, der var nødvendigt at optage for at sikre klubben på daværende tidspunkt. Samtidig har vi været ramt af efterdønningerne af Corona-krisen, hvor faldskærmspengene efter nedrykningen fra Superligaen karambolerede med en Corona-kompensation, der derfor ikke var mulig at søge.

Økonomisk er der lagt et budget for 2022/2023, som udviser et overskud på 1.3 mio. DKK efter skat.

– Det har kun været muligt at lave et budget med overskud i kraft af, at en række venner og støtter af klubben, Svend Møller Hansen, Jens Rasmussen, Bent Dahl og Sparekassen Danmark, har medvirket til at få den nødvendige kapitaltilførsel i hus. Svend Møller Hansen har bidraget med 6 mio. kr., hvilket udgør halvdelen af kapitaltilførslen.

Derudover er der sket en enkelt udskiftning i bestyrelsen, hvor Kresten Mathiasen blev valgt ind som erstatning for Per Andersen, der stopper i bestyrelsen efter mange års tro tjeneste. Der skal lyde en stor tak til Per Andersen, for den store indsats i bestyrelsen.

Sidst men ikke mindst, vil bestyrelsen også takke fans, aktionærer, partnere samt frivillige, der igennem det seneste år har bakket op om klubben i en svær tid.

Ordinær generalforsamling i Hobro IK A/S afholdt d. 25/10-2022
Ordinær generalforsamling i Hobro IK A/S afholdt d. 25/10-2022