NordicBet Liga Foreningen

Nederlag til Brabrand IF efter straffespark

Hobro IK

Hobro IK skulle i dagens Sydbank Pokal kamp prøve at avancere. Kampen blev spillet på Brabrand Stadion.

Brabrand IF kom ud og forsøgte at lægge et højt pres fra kampens start, men Hobro IK var kølige på bolden og spillede sig frem til første chance i kampen. Denne tilfaldt Christian Hørby. Chancen opstod efter et godt rush på højrekanten af Oliver Klitten, der spiller Mathias Nygaard, som finder Christian Hørby i dybden. Christian Hørbys afslutninger ender desværre i sidenettet.

Hobro IK satte sig herefter på kampen. Næste store chance tilfaldt Frederik Elkær efter flot spil af Frederik Brandt, hvor han blandt andet sætter en mand med en tunnel. Han spiller til sidst Frederik Elkær fri til afslutning, men Brabrand-keeperen er på plads og redder flot

Hjemmeholdet prøvede sig en enkelt gang fra distancen, men over mål. Det gav Hobro IKs Sebastian Avanzini lyst til at prøve fra distancen. Midtbanespilleren, der i dag var anfører, ramte bolden godt, men igen var Brabrand-keeperen på plads.

Efter godt en halvtimes spil, var Hobro IK millimeter fra at score. Et langt indkast fra Frederik Elkær bliver snittet videre af Frederik Dietz, bolden ende i klumpspil inde i feltet og dumper til sidst ned for fødderne af Mathias Nygaard, men igen, desværre, i sidenettet.

Selvom Hobro IK sad på spillet, kom Brabrand IF frem til den næste store chance. En af hjemmeholdets spillere fik tacklet sig gennem hele Hobro-forsvaret og kom til afslutning, men Jacob Samnik i målet, var en sikker sidste skanse og reddede på flotteste vis afslutningen.

Cheftræner Martin Thomsen foretog ingen ændringer i pausen.

Kort inde i 2.halvleg var Hobro IK igen enormt tæt på at bringe sig foran. Frederik Elkær tromler sig igennem Brabrand-forsvaret. Til sidst ender bolden ved Don Deedson Louicius, der dog må se sin afslutning reddet på stregen.

Med ca. 30 minutter igen sendte cheftræneren Mathias Haarup og Oliver Overgaard på banen. Sidstnævnte til debut.

Hobro IK pressede fortsat på for det førende mål og igen var Frederik Elkær på spil og var tæt på. Desværre måtte han se sin afslutning, fra lang afstand, løbe snært forbi fjerneste stolpe.

I dommerens tillægstid var Thomas Junge tæt på at score på sin førsteberøring, men Brabrand-keeperen kom flot ud og parerede bolden. Derfor ender kampen 0-0 og går i forlænget spilletid.

Det var stort set kun Hobro IK, der pressede på i den forlængede spilletid og det var tæt på i flere omgange.

I 2. halvleg af den forlængede spilletid, slog Malthe Boesen hjernen fra og sparkede først Mathias Haarup ned og sparkede derefter bolden væk. Han fik dermed rødt kort og Braband IF spillede de sidste 10 minutter af kampen i undertal.

En storspillende Frederik Elkær var tæt på at afgøre kampen med 3 minutter igen, men Brabrand-målmanden hiver en sindssyg redning frem og vipper bolden over mål.

Selvom Hobro IK lagde et tung pres ville bolden ikke i nettet og kampen gik derfor i straffesparkskonkurrence.