NordicBet Liga Foreningen

Nederlag i testkamp mod Skive IK

Anden testkamp i 2021, blev onsdag spillet mod Skive IK. Vores nye lejesvend, Anton Skipper, var med fra start i en kamp, der endte med en 1-0 sejr til Skive IK.

Hobro IK skulle onsdag teste formen af i en testkamp mod Skive IK. Pål Kirkevold, var for første gang siden han blev sin skade kvit i kamp for Hobro IK.

I kampens indledning bølgede kampen frem og tilbage, uden nævneværdige chancer til nogle af holdende. Det var dog Hobro IK, der var mest kontrollerende og dermed også mest i boldbesiddelse.

Efter 20. minutters spil, kom kampens første store chance og denne tilfaldt hjemmeholdet. Skive IK erobrede bolden højt på banen, men afslutningen røg langt over Kappenbergers mål.

Minuttet senere var Tjørnelund på spil på venstrekanten. Venstrebacken sender et godt fladt indlæg ind i feltet, som giver Mujanic et frit skud, men bolden går akkurat over mål.

Kampen åbnede mere op og gav flere chancer til begge hold. Kirkevold fik sendt en afslutning snært forbi mål. Straks efter var Skive IK på spil, men afslutningen manglede kvalitet.

Næste chance i kampen kom til Hobro IK på et kontraangreb, iscenesat af Pål Kirkevold. Han finder flot Hvilsom i dybden, der holder farten og spiller Deedson fri til afslutning. Hans skud bliver dog pareret flot af Skive-keeperen.

Fem minutter senere var Hobro IK igen på spil. Denne gang var det Haarup med et gennembrud i højresiden, der skabte chancen. Haarup sætter en mand og finder Deedson ved bagerste stolpe, men igen er Skive-keeperen på plads.

Kort før pausen bragte Skive IK sig foran. Et kontraangreb ender med en afslutning, der bliver rettet af i en stor bue over Kappenberger og sejler i mål.

Hobro IK kom bedst ud til anden halvleg og lagde et tungt pres fra start, med flere hjørnespark til følge, dog uden at blive helt farlige.

Skive IK havde få chancer, men var farlige de få gange de nærmede sig Hobro IKs mål. Efter godt en time, blev der sendt et indlæg ind foran mål. Skive-angriberen kom først på bolden, men headede tæt forbi mål.

Kort tid efter var Skive IK igen på spil, men Kappenberger reddede flot bolden, hvor Skive-spilleren ellers var alene igennem.

Hobro IK pressede på for at komme tilbage i kampen, og efter et hjørnespark fik Cappis en stor mulighed inde i feltet, men han må se sin afslutning blokeret i sidste øjeblik.

Til sidst i kampen var Amankwaa tæt på efter godt samspil med M.P., men han må se sin afslutning blokeret. Kort efter kom Louati frem til en flot afslutning, men Skive-keeperen får reddet bolden op på overliggeren og dermed afværget situationen.

Det ender derfor med et nederlag i dagens testkamp mod Skive IK.

Kampfakta
Skive IK 1 – 0 – Hobro IK

Mål
41. min. 1-0 Oliver Haurits, Skive IK

Opstilling Hobro IK:
Adrian Kappenberger – Mathias Haarup — Jesper Bøge, Anton Skipper, Jacob Tjørnelund – Christian Cappis, Amel Mujanic – Mikkel M.P. Pedersen, Deedson Don Louicius – Mads Hvilsom – Pål Kirkevold

Ubenyttede spillere:
2. Jakobsen, 15. Samnik, 19. Brandt, 77. Baun.

Advarsler:
76. min. Imed Louati, Hobro IK.