På trods af rigtig godt spil blev det til et nederlag i dagens testkamp.

Hobro IK

Sidste testkamp inden det igen går løs i NordicBet Ligaen blev lørdag eftermiddag spillet på udebane mod Esbjerg fB.

Det var to mandskaber, der skulle finpudse de sidste detaljer frem mod forårssæsonen i NordicBet Ligaen. Hobro IK havde ikke tabt i fire testkampe op til denne kamp.

Esbjerg fB kom dog bedst fra start og allerede efter to minutter kunne hjemmeholdet bringe sig foran efter en afslutning af Nicklas Strunck.

Det vækkede Hobro-mandskabet og gæsterne satte sig herefter på spillet dog uden de helt store chancer til følge. Der skulle dog komme en god chance efter ca. 15 minutters spil. Efter godt opspil kommer de gulblusede til en afslutning som Esbjerg-keeperen kun kan halvklare, riposten er M.P. over, men anføreren må se sin afslutning clearet på stregen.

Kort efter var Hobro IK på spil igen. Denne gang efter et hjørnespark. Sparket tager Jacob Tjørnelund sig af og med et præcis indlæg finder han Simon Jakobsen, der header bolden i mål.

På trods af godt spilovertag til gæsterne, var det Esbjerg, der kunne bringe sig foran igen efter godt 30 minutters spil, da Mads Larsen sparkede bolden i kassen bag en chanceløs Adrian Kappenberger.

Kort før pausen var Hobro IK så tætte på efter en god bold til Deedson, men målmanden redder flot afslutningen. Dermed er stillingen ved pausen 2-1.

1. halvleg startede meget lige, men det var Esbjerg fB, der slog kapital af anstrengelserne efter godt 55 minutter. En flot soloaktion gør at Mathias Jørgensen til sidst kan sparke bolden op i krydset.

Kort efter målet kom Hobro IK tilbage i kampen. En bolderobring gør at M.P. kan komme til baglinjen og slå et indlæg. Dette indlæg finder en fremstormende Oliver Klitten, der sparker bolden i kassen.

I den sidste del af kampen kom Hobro IK frem til en masse rigtig gode chancer. Blandt andet til Frederik Elkær og Danny Amankwaa, men udligningen kom ikke og det endte derfor med et nederlag på 3-2.