NordicBet Liga Foreningen

Nederlag i Kolding

Nederlag i Kolding

Hobro IK skulle fredag aften forsøge at bygge videre på stimen af kampe med sejr. På trods af godt spil blev det desværre ikke tilfældet.

Hjemmeholdet lagde bedst ud de første minutter, men Hobro IK fik hurtigt boldbesiddelsen i sin favør dog uden de helt store chancer til følge. Den første store chance kom dog efter godt ti minutters spil, hvor forrygende opspil i venstresiden til sidst sender Villads Rasmussen i dybden, han tager nogle gode træk og spiller bolden på tværs til en fri Frederik Christensen, men desværre får angriberen ikke træf på bolden og chancen bliver derfor misbrugt.

Kolding IF lurede kun på omstillinger og trak sig i de fleste perioder af kampen ned på egen banehalvdel. Det lukrerede hjemmeholdet på kort efter den store chance til Hobro IK. En lang bold blev slået frem i banen efter Thomas Mikkelsen, der får sendt bolden videre. Til sidst får Kolding en afslutning, som Frederik Dietz får reddet ud til hjørnespark. Det hjørnespark var Kolding IF skarpest på og Jacob Vetter kunne heade bolden i nettet.

Hobro IK var igennem kampen mest på bolden og ville mest med bolden, men de helt store chancer udeblev. Der var dog en masse lige ved og næsten muligheder, men den sidste kvalitet manglede. I flere situationer fik Hobro-mandskabet spillet sig godt igennem Koldings defensiv, men når den afgørende aflevering skulle laves, manglede den sidste skarphed.

Richmind Gyamfi viste i flere omgange, hvor dygtig en spiller han er og var med til at skabe ravage i mod Koldings forsvar. Han driblede i flere omgange Kolding-forsvaret, men igen manglede den sidste kvalitet.

Selvom Hobro IK-mandskabet ville mest i kampen var det Kolding, der var kyniske og udnyttede en fejl i Hobro-defensiven, til at score til 2-0, hvilket var en stor mavepuster til de gulblusede.

Jagten på det reducerende mål fortsatte og det kom også, men desværre først i overtiden, da Lukas Klitten bankede bolden ind efter en dødbold. Det var desværre ikke nok og dermed vandt Kolding 2-1.

Kampfakta:
Kolding IF 2 – 1 Hobro IK (1-0)

Mål:

Kolding IF 1 – 0 Hobro IK, Jacob Vetter (18. min.)

Kolding IF 2 – 0 Hobro IK, Frederik Møller (86. min.)

Kolding IF 2 – 1 Hobro IK, Lukas Klitten (90+1. min.)

 

Hobro IK-opstilling:
Andreas Søndergaard
Emil Søgaard – Marius Jacobsen – Frederik Dietz
Oliver Klitten – Mathias Kristensen – Mads Freundlich – Villads Rasmussen – Max Nielsen

Frederik Christensen – Richmond Gyamfi

 

Udskiftninger:

Ud: Oliver Klitten – Ind: Lukas Klitten (67. min.)

Ud: Max Nielsen – Ind: Moubarack Compaoré (83. min.)

Ud: Richmond Gyamfi – Ind: Mikkel Boye (88. min.)

Ud: Villads Rasmussen – Ind: Christian Hørby (88. min.)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Abdoul Yoda (88. min.)

 

Ubenyttede spillere:

Christopher Bobber, Oliver Overgaard, Simon Jakobsen, Jesper Bøge.

 

Advarsel:

Thomas Mikkelsen, Kolding IF (32. Min.)

Mads Freundlich, Hobro IK (59. min.)

Villads Rasmussen, Hobro IK (75. min.)

Jacob Vetter, Kolding IF (82. Min.)

Dommer:

Frederik Svendsen

Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding