NordicBet Liga Foreningen

Nederlag i kampen mod FC Helsingør

Nederlag i kampen mod FC Helsingør

Første hjemmekamp efter vinterpausen, blev i dag spillet på DS Arena. Dagens modstander, FC Helsingør, havde før kampen ét point mere end Hobro IK, og det var derfor en direkte kamp om top-6.

Allerede efter et minut var Imed Louati på spil. Tuneseren tryllede sig vej gennem FC Helsingørs forsvar, men fik desværre ikke sat en afslutning afsted på samme niveau, som sine driblinger.

Kort efter var Mathias Haarup på spil i venstresiden, efter godt opspil af anfører Mikkel M.P. Efter et par gode træk, finder Mathias Haarup med et indlæg Mikkel M.P., der får hovedet på og sendt en afslutning afsted. Desværre lige forbi mål.

Efter det indledende pres fra Hobro IK, kom gæsterne bedre med i kampen, dog uden chancer til følge.

Hobro IK kom til næste chance i kampen og igen efter et godt indlæg fra Mathias Haarup. Endnu en gang var det også Mikkel M.P., der var tæt på at heade på mål, men bolden var akkurat for høj. Bolden røg ud til indkast, som Haarup tog sig af. Det lange indkast endte ved Louati, der endnu en gang var tæt på, men desværre kun tæt på.

FC Helsingør havde meget af bolden, men det var Hobro IK, der tilspillede sig chancerne. Denne gang ved Pål Kirkevold, der blev sendt i dybden af Imed Louati, men afslutningen sneg sig forbi fjerneste stolpe.

Gæsterne kom frem til deres første chance efter godt 42 minutter spil på et kontraangreb. FC Helsingør-spilleren, blev spillet helt fri bagerst i feltet, men Adrian Kappenberger kom flot ud af sit mål og snuppede bolden.

Kort efter pausen kom FC Helsingør foran efter et kontraangreb. Det sidste indlæg, blev rettet af og endte derfor for fødderne af Carl lange, der kunne sparke bolden i mål, bag en chanceløs Adrian Kappenberger.

Blot få minutter senere, var Carl Lange igen på spil, der efter en lang bold, kom fri af Hobro-forsvaret og alene med Adrian Kappenberger, men denne gang overplacerede han sin afslutning.

Et kvarter inde i anden halvleg og igen Carl Lange, men igen overplacerer han sin afslutning. FC Helsingør virkede som et andet hold efter pausen og Hobro IK lidt på hælene i denne periode.

Hobro IK fik spillet sig bedre ind i kampen og pressede på i den sidste del af kampen.

Mads Hvilsom kom frem til en stor chance, men får sin afslutning blokeret i sidste øjeblik til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark kommer Anton Skipper højest på, men en flot redning i målet afværger situationen.

På de sidste hjørnespark i kampen, smed Hobro IK alt frem, inklusiv Adrian Kappenberger, men selvom målmanden på akrobatisk forsøg forsøgte at sende bolden ind i feltet, lykkedes det ikke at score det udlignende mål.

Kampfakta:
Hobro IK 0 – 1 FC Helsingør (0-0)

Mål:
Hobro IK 0 – 1 FC Helsingør, Carl Lange (49. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Mathias Haarup – Anton Skipper – Hugo Andersson – Jesper Bøge
Amel Mujanic – Mikkel M.P.(C)– Christian Cappis
Mads Hvilsom – Pål Kirkevold – Imed Louati

Udskiftninger:
Ud: Amel Mujanic – Ind: Don Deedson Louicius (56 min.)
Ud: Imed Louati – Ind: Danny Amankwaa (68 min.)

Ubenyttede spillere: Jacob Samnik, Christian Hørby, Simon Jakobsen, Alexander Baun og Jonas Brix-Damborg.

Dommer:
Patrick Stenzel Rasmussen

Nederlag i kampen mod FC Helsingør
Nederlag i kampen mod FC Helsingør