NordicBet Liga Foreningen

“Man behøver ikke være fodboldtosset for at bakke op om hele områdets fodboldklub”

“Man behøver ikke være fodboldtosset for at bakke op om hele områdets fodboldklub”

Hobro Olie er blevet bronzepartner i Hobro IK. Et stort velkommen!

Hobro Olie, der, som navnet antyder, forsyner både private, erhverv, industri og landbrug med olie, har sat sin underskrift på en ny bronzepartneraftale i Hobro IK.

Og det, selvom indehaver Ivan Damborg hverken er specielt fodboldinteresseret eller normalt plejer at bruge penge på sponsorater i sportens verden.

– Når min virksomhed hidtil har brugt penge på sponsorater, så har de altid haft et strejf af velgørenhed og noget humanitært over sig. Det kan være penge til Julemærkehjemmet eller senest nogle humanitære tiltag omkring krigen i Ukraine, som jeg har støttet.

– Men når jeg alligevel nu også er blevet partner i Hobro IK, skyldes det, at jeg er blevet imponeret over det store arbejde, der ydes i klubben. Jeg er også blevet fascineret af, hvordan klubben igennem mange år har været med til at sætte byen og hele Mariagerfjord-området på landkortet.

– Endelig synes jeg også, at klubben er med til at præge en masse unge mennesker i positiv retning. Unge mennesker, der har stor gavn af både sporten, fællesskabet og det sociale.

– Så efter en god snak med salgschef Thomas Maribo besluttede jeg at tegne et bronzesponsorat.

– Og jo, jeg kan bestemt godt lide at se fodbold, men jeg bliver nok ikke en af dem, der kommer trofast til samtlige hjemmekampe, men jeg skal nok dukke op til nogle af kampene. For det er faktisk rigtig hyggeligt, og der er et godt netværk omkring klubben.

– Så alt i alt glæder jeg mig til at bakke op om klubbens fortsatte, gode arbejde, slutter Ivan Damborg.

Hobro Olie er stiftet i 2010 af Ivan Damborg og beskæftiger i dag tre medarbejdere. Virksomheden sælger mellem syv og otte millioner liter olie om året.

 

“Man behøver ikke være fodboldtosset for at bakke op om hele områdets fodboldklub”
“Man behøver ikke være fodboldtosset for at bakke op om hele områdets fodboldklub”