NordicBet Liga Foreningen

Mads Hvilsom tvunget til karrierestop

<strong>Mads Hvilsom tvunget til karrierestop</strong>

PRESSEMEDDELELSE   

5-02-2023

Den altid farlige angriber Mads Hvilsom er desværre tvunget til at stoppe sin karriere, grundet en slem knæskade, der stadig volder problemer.

Tilbage i april 2021 blev Mads Hvilsom, for anden gang i sin karriere, ramt af en alvorlig knæskade, da han i NordicBet Liga-kampen mod Hvidovre IF vred rundt på sit knæ. Siden blev det til 350 dage på sidelinjen, før angriberen var tilbage i kamp. Og selvom Mads Hvilsom nåede tilbage på banen og siden skaden har spillet 11 kampe og scoret et mål, er det ikke muligt for skarpretteren at fortsætte karrieren.

I efteråret 2022 skulle den 30-årige angriber nemlig opereres i knæet igen og selvom der er blevet knoklet hårdt med genoptræningen, er det ikke lykkes at blive kampklar igen:

– Desværre må jeg stoppe min fodboldkarriere tidligere end forventet. Efter knap to års genoptræning, må jeg sande, at mit knæ ikke kan holde til den belastning som fodboldspillet kræver. Det er altid svært at sige stop for noget, der er sjovt – og det er netop hvad fodbold har været for mig i Hobro IK, siger Mads Hvilsom.

Mads Hvilsom, der dermed nåede at spille 119 kampe for Hobro IK med 41 mål til følge, har i sin tid i Hobro opnået resultater han ikke havde turde drømme om:

– Jeg vil gerne takke klubbens medarbejdere, frivillige, og partnere. Uden jer havde alle de store oplevelser, som jeg tager med fra fodbold, ikke været muligt. En stor tak skal også lyde til både nuværende og tidligere spillere og trænere i Hobro IK. Mange af mine bekendtskaber i klubben har udviklet sig til venskaber, og de mange sportslige højdepunkter vi har opnået sammen, vil jeg tage med mig resten af livet, slutter Mads Hvilsom.

Mads Hvilsom kom første gang til Hobro IK i 2012 på en lejeaftale fra FC Midtjylland og i 2014 blev opholdet gjort permanent. Efter en udlandstur og ophold i et par andre danske klubber, skiftede Mads Hvilsom tilbage til Hobro IK i 2019. Hvor angriberen nu slutter sin karriere, desværre alt for tidligt:

– Jeg er enormt ked af det på Mads vegne. Mads har været en enormt vigtig spiller for Hobro IK igennem mange år og det er ærgerligt, at han nu må lægge støvlerne på hylden. Selv i sin skadesperiode har Mads gjort alt for at bidrage til Hobro IK, hvad end det har været at snakke med sine holdkammerater, komme med inputs eller på anden måde hjælpe til i klubben. Mads har altid knoklet stenhårdt, lige meget hvilke udfordringer han har stået overfor. Det siger meget om, hvilken fantastisk person Mads er og hvilket rollemodel han er og har været overfor andre, siger teknisk chef Lars Justesen fra Hobro IK.

Hobro IK takker Mads Hvilsom for hans store indsats i klubben og ønsker ham alt tænkeligt held og lykke med fremtiden.

<strong>Mads Hvilsom tvunget til karrierestop</strong>
<strong>Mads Hvilsom tvunget til karrierestop</strong>