NordicBet Liga Foreningen

Kampreferat: Young Boys FD – Hobro IK

Kampreferat: Young Boys FD – Hobro IK

Hobro IK

Anden sidste træningskamp inden sæsonstart blev i dag spillet på kunstgræsset på Jysk Park imod Silkeborg KFUM, også kaldt Young Boys FD.

Der skulle arbejdes videre på de gode takter fra træningslejren i Polen, hvor især det skiftende momentum i kampene havde fokus. Samtidig skulle der finpudses dødbolde og angrebsåbninger mod dagens modstander fra Silkeborg.

Hobro IK kom ud som lyn og torden og lagde et tungt pres på hjemmeholdet og allerede efter få minutter blev de gulblusede snydt for et straffespark, da Mathias Haarup blev nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

Kort efter var vi tæt på igen, da nyindkøbte Muamer Brajanac kom til afslutning fra kanten af feltet, men bolden bliver rettet af til hjørnespark. Et hjørnespark, der ikke blev farligt.

Næste hjørnespark i kampen tilfaldt også Hobro IK. Dødbolden blev taget kort til anfører Mikkel M.P., der slår bolden ind i panden af Muamer Brajanac, der får sendt en god hovedstødsafslutning afsted, men lige over mål til målspark. Hjemmeholdet forsøgte sig med at spille ud fra målsparket, hvilket Hobro IK var tæt på at straffe, da Brajanac erobrer og lægger af til Oliver Thychosen, men afslutning skruer akkurat forbi fjerneste hjørne.

På trods af et stort spilovertag med en masse chancer til følge, var stillingen 0-0 ved pausen.

Der var ikke mange chancer, i de første tyve minutter af anden halvleg og den første reelle chance gav et mål. Desværre til hjemmeholdet. Hobro IK blev fanget i en omstilling efter et hjørnespark, hvilket resulterede i en scoring til Young Boys FD.

Der skulle dog kun ét minut, før Mathias Haarup havde sparket udligningen i kassen. Et indlæg bliver sendt mod bagerste stolpe, hvor forsvaret og målmanden går fejl af hinanden og så var det ingen sag for Haarup at sparkebolden i nettet.

Målene bragte liv tilbage i kampen og et par minutter senere var Hobro IK tæt på igen. Et præcist indlæg fra Mathias Haarup ender i panden af Justin Shaibu, men hovedstødsafslutningen ryger på undersiden af overliggeren og ud i spil.

Spillet blev meget bedre nu for gæsterne og næste chance, samme opskrift som før. Mathias Haarup med indlægget, denne gang til Oliver Klitten, der ved bagerste stolpe header lige over mål.

Føringsmålet kom umiddelbart efter. Efter godt opspil kom indskiftede Oliver Klitten frem til en god afslutning, som hjemmeholdets målmand ikke kunne holde. Det gav en retur til Justin Shaibu, der stensikkert sparkede bolden i mål.

Justin Shaibu var en mundfuld for hjemmeholdets forsvar og kom frem til mange gode afslutninger, men målmanden fra Silkeborg-mandskabet stod en flot kamp.

Der kom ikke flere mål i kampen og det blev dermed til en sejr til Hobro IK.

 

 

Kampfakta:
Young Boys FD 1 – 2 Hobro IK (0-0)

Mål:

Young Boys FD 1 – 0 Hobro IK, (65. min.)

Young Boys FD 1 – 1 Hobro IK, Mathias Haarup (66. min.)

Young boys FD 1 – 2 Hobro IK, Justin Shaibu (71. Min.)

 

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Mathias Haarup – Mathias Nygaard – Mikkel M.P. (C) – Oliver Thychosen – Don Deedson Louicius

Muamer Brajanac – Danny Amankwaa

Udskiftninger:

Ud: Frederik Dietz – Ind: Mads Eriksen (13. min.)

Ud: Oliver Thychosen – Ind: Abdoul Yoda (46. min.)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Justin Shaibu (46. min.)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Oliver Klitten (60. min.)

Ud: Mikkel M.P. – Ind: Frederik Mortensen (60. min.)

Ud: Simon Jakobsen – Ind: Christoffer Østergaard (60. min.)

Ubenyttede spillere:

Jacob Samnik

Advarsel:

 

Dommer:

Kampreferat: Young Boys FD – Hobro IK
Kampreferat: Young Boys FD – Hobro IK