NordicBet Liga Foreningen

Kampreferat: Hobro IK – Randers FC (Reserveliga)

Hobro IK spillede mandag eftermiddag reserveligakamp mod Randers FC. Hobro IK kom med et stærkt mandskab, hvor flere af spillere netop var vendt tilbage fra skade.

Hobro IK tog teten fra start og pressede på mod Randers FCs mål. Allerede efter et par minutters spil var det tæt på at udmønte sig et mål, da Sebastian Avanzini steg til vejrs og pandede bolden mod mål. Desværre tæt forbi.

I det 13. minut bragte Hobro IK sig foran, efter en bolderobring af Kasper Høgh midt på banen. Han vendte flot og spillede Oliver Thychosen helt alene mod målmanden. Her svigtede offensivspilleren ikke og bragte dermed hjemmeholdet foran.

Minuttet senere var Kasper Høgh igen deltagende i det opbyggende spil, da han spillede Frederik Brandt fri på kanten. Frederiks indlæg fandt Abdoul Yoda, som kun akkurat header forbi mål.

Tempoet dalede lidt efter Hobro IKs føringsmål og der var ikke mange chancer i denne periode af kampen. Det kom der dog efter 26 minutters spil, hvor Randers FC fik tilkæmpet sig et hjørnespark. Dette hjørnespark blev slået til forreste stolpe, hvor en Randers-spiller dukkede op og headede bolden i mål.

Kort inden pausen var Abdoul Yoda tæt på, efter at han selv erobrede bolden højt på Randers FCs banehalvdel. Han drev bolden frem og fik afsluttet, men snært forbi mål.

I pausen blev der foretaget hele syv udskiftninger.

Allerede i det første minut i 2. halvleg var Hobro IK tæt på at bringe sig foran, da indskiftede Valdemar Sadrifar fandt Frederik Brandt. Efter et par finurlige driblinger, kom Brandt til afslutning, men bolden går forbi fjerneste stolpe.

Efter 67 minutters spil fik Hobro IK scoret og dermed bragt sig foran igen. En bold bliver sendt i dybden til Thomas Junge, der får klemt sig mellem to Randers FC-spillere og efterfølgende får afleveret til Frederik Brandt, der er helt alene med målmanden, som han dribler forbi og sikkert lægger bolden i nettet.

Hobro I sad på kampen i stort set hele 2. halvleg, men uden de helt store chancer til følge. Kort efter føringsmålet kom Frederik Elkær dog til afslutning, som Randers-målmanden akkurat får vippet over mål til hjørnespark. Dette var Elkærs sidste aktion i kampen, da han umiddelbart efter blev skiftet ud.

I den sidste del af kampen bølgede spillet meget frem og tilbage, men uden de store chancer til nogle af holdende og kampen endte derfor 2-1 til Hobro IK.