NordicBet Liga Foreningen

Kampreferat fra reserveligakampen Viborg FF – Hobro IK

Hobro IK spillede i dag reserveligakamp på udebane mod Viborg FF. Hobro IK kom med flere U19-spillere samt en enkelt U23-spiller. Viborg FF derimod kom med reserverne fra A-truppen.

Hobro IK startede bedst ud mod et stærkt Viborg FF-mandskab og efter godt 5 minutters spil kom gæsterne også frem til første chance i kampen. Efter et flot opspil ender bolden for fødderne af Frederik Brandt, der trykker på kassen fra kanten af feltet. En meget kvalificeret afslutning, som målmanden kun lige får vippet over mål.

I kampens første 20 minutter havde Viborg FF truet Hobro IKs mål enkelte gange, hvor det var blevet til afslutninger fra nogle spidse vinkler, som Jacob Samnik i målet havde styr på.

Viborg FF arbejdede sig ind i kampen og bragte sig godt midtvejs i førstehalvleg. En bold bliver sendt i dybden til Jay-Roy Grot, der kommer alene igennem og sparker bolden i mål bag en chanceløs Jacob Samnik. Det lignede dog at angriberen fra Viborg FF var offside, men linjedommerens flag blev nede og målet blev godkendt.

Minutter senere var Hobro IK tæt på efter et flot kontraangreb, men afslutning fra Frederik Brandt endte lige på den tidligere Hobro IK-målmand Can Dursun. Herefter var der optræk til flere gode chancer til begge hold, dog uden at det for alvor blev farligt. Derfor var stillingen ved pausen 1-0 til Viborg FF.

Kort inde i 2.halvleg scorede Viborg FF igen, men denne gang blev der vinket for offside. Et godt gennemspillet angreb, gør at Mads Aaquist kommer til afslutning, som indskiftede Magnus Kristensen i målet redder. Riposten falder ned for fødderne af en Viborg FF-spiller, der sparker bolden i mål, men angriberen er løbet ind i en offside-position.

Viborg FF bragte sig yderligere foran efter godt 65 minutters spil. Et indlæg bliver sendt mod bagerste stolpe, hvor Christian Wagner dukkede op og headede bolden i mål.

Hobro IK bed sporadisk fra sig i 2. halvleg og lurede mest på kontrangrebene, hvor især Frederik Elkær og Thomas Junge førte an.

Med ca. 15 minutter tilbage af kampen blev Frederik Brandt så sendt i dybden, efter et par fikse træk spiller han prøvespilleren Jaden Brissett fri til afslutning, men desværre for angriberen blev afslutningen reddet af Viborg-målmanden. Riposten faldt ned til Frederik Brandt, der fik afsluttet, men denne afslutning blev også blokeret.

Kort efter Hobro IKs store chancer, udbyggede Viborg FF føringen. Et afrettet skud ender for fødderne af Jeff Mensah, der kunne sparke bolden i et tomt mål.

Kort før slutfløjt scorede Viborg FF endnu en gang, efter en afslutning af Jakob Vester fra kanten af feltet.

Mere skete der ikke i kampen og Viborg FF trak sig derfor sejrrigt ud af opgøret.