NordicBet Liga Foreningen

Vendsyssel FF – Hobro IK – 16 Aug 2022

Vendsyssel FF – Hobro IK – 16 Aug 2022

Hobro IK

Hobro IK skulle forsøge at rejse sig ovenpå to nederlag i de to seneste kampe. Dette skulle gøres i dagens udekamp mod Vendsyssel FF.

Hobro IK kom stærkt ud i de første fem minutter og havde et par gode muligheder. Blandt andet ved Frederik Dietz, der dukkede op ved bageste stolpe efter et frispark og var tæt på at dirigere bolden over Vendsyssel-målmanden.

Hjemmeholdet havde også en enkelt stor chance i de første ti minutter, da Panagiotis Armenakas chippede en bold i dybden til Lasse Steffensen, men den omskolede forsvarsspiller headede over mål.

Det var også hjemmeholdet, der hurtigt fik bragt sig foran. Et frispark bliver clearet højt op i luften og fra kanten af feltet helflugter Parfait Bizoza bolden i nettet.

Efter 26 minutter var Hobro IK tæt på at få udlignet. Et godt samspil mellem Laurs Skjellerup og Muamer Brajanac, sender bolden ud til Don Deedson Louicius på kanten. Deedson sender bolden i feltet mod bageste stolpe, hvor Mathias Nygaard og Muamer Brajanac stormer frem for at nå bolden. På trods af at de to forsøger at kaste sig frem, kan ingen af de to nå bolden og den sejler derfor ud til målspark.

Næste chance tilfaldt Don Deedson Louicius, efter Mads Freundlich flot vender spillet. Laurs Skjellerup header videre til Deedson, der snyder to mand og afslutter. Desværre lige på Vendsyssels målmand.

Pause.

Hobro IK begyndte 2. halvleg godt og pressede på fra start. De første chancer tilfaldt dermed også udeholdet. Deedson tog en god tur og blev nedlagt på kanten af feltet. Det frispark tog Muamer Brajanac sig af. Han sendte dog et knaldhårdt skud i direkte i muren, men riposten faldt ud til Frederik Elkær, der forsøgte sig første gang. Bolden blev desværre afrettet og gik dermed ud til hjørnespark. På bagkant af det hjørnespark fik Hobro IK et nyt frispark. Det blev taget hurtigt og Deedson blev dermed sendt afsted. Han sender et indlæg ind til Mathias Nygaard, der desværre header den store chance over mål.

Det gav blod på tanden og Hobro IK sad på alt efter pausen. Næste store chance var til Frederik Mortensen, der steg op ved bageste stolpe på et indlæg og fik sendt et rigtig godt forsøg afsted, men desværre lige over mål.

Godt 10 minutter før slutfløjt stod Mathias Nygaard for Hobro IKs største chance og måske endda også kampens. Et indlæg ind mod Muamer Brajanac fra Don Deedson. Muamer i kamp om bolden får akkurat sendt den videre til Mathias Nygaard, men fra kanten af det lille felt, får Nygaard sendt afslutning forbi, da han ikke når at reagere hurtigt nok.

Kampfakta:
Vendsyssel FF 1 – 0 Hobro IK (1-0)

Mål:

Vendsyssel FF 1 – 0 Hobro IK, Parfait Bizoza (15. min.)

 

Hobro IK-opstilling 1. halvleg:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen (C) – Frederik Dietz
Don Deedson Louicius – Abdoul Yoda – Mathias Nygaard – Mads Freundlich – Frederik Elkær

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Simon Jakobsen – Ind: Jesper Bøge (35. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Frederik Mortensen (46. min.)

Ud: Laurs Skjellerup – Ind: Oliver Overgaard (46. min.)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Danny Amankwaa (65. min.)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Mads Hvilsom (79. min.)

 

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fishcer, Villads Rasmussen, Marcus Friis, Mads Frandsen.

Advarsel:

Tiemoko Konate, Vendsyssel FF (13. min.)

Abdoul Yoda, Hobro IK (29. min.)

Frederik Mortensen, Hobro IK (70. min.)

Lucas Jensen, Vendsyssel FF (82. min.)

Karim Zaza (På bænken), Vendsyssel FF (85. min.)

Dommer:

Michael Rasmussen

Tilbage til kampoversigt