NordicBet Liga Foreningen

Vendsyssel FF – Hobro IK – 02 May 2021

Se målene fra gårsdagens uafgjorte kamp mod Vendsyssel FF. Simon Jakobsen scorede målet for Hobro IK.

Hobro IK
Der var lagt op til en gyser, og en duel om livsvigtige point, da Hobro IK gæstede de Nordjyske rivaler fra Vendsyssel FF. Vigtigheden af opgøret kunne virkelig ses, og det blev til 90 minutters hård fight mellem de to mandskaber.

Kampens betydning var ikke til at tage fejl af, der var masser af dueller og nærkampe på menuen, i kampens indledning.
Som kampen skred frem satte hjemmeholdet sig langsomt på kampen, og efter en periode med bolden på Vendsyssel FF-fødder, kunne hjørringenserne bringe sig foran. Grégory Berthier kunne fra en fri position heade bolden ind bag en chanceløs Adrian Kappenberger, 15 minutter var der spillet af kampen.

Efter scoringen kom Hobro IK bedre med i kampen, og efter 21 minutters spil, brændte det på foran hjemmeholdets mål. Jacob Tjørnelund blev flot spillet fri i værternes felt, og herfra kunne han sende bolden tæt ind under mål, men Pål Alexander Kirkevold fik desværre ikke sparket bolden i kassen.

Det blev desværre ikke til flere chancer til gul-klædte, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en fortjent 1-0 føring.

Det var et mere tændt og aggressivt Hobro-mandskab der kom på banen til anden halvleg. Og efter 53 minutter burde udeholdet havde bragt balance i regnskabet, et hjørnespark efterfulgt af lidt klumpspil i værternes felt, falder bolden ned for fødderne af en fri Jonas Brix-Damborg, afslutningen ender dog forbi mål.

Kort tid efter kom udligningen. I det 54’ minut efter en bold i feltet. Bolden tog et par hop og endte til sidst ved Simon Jakobsen, der sparkede bolden i fjerneste målhjørne med sit. ellers kølige, venstreben.

Efter der kom balance i regnskabet fulgte nogle dramatiske minutter, der blev virkelig gået til markronerne, og der blev givet og taget fra begge mandskaber. De intense minutter resulterede også i et rødt kort til hjemmeholdets Muhammed Cham, da han efter to gule kort inden for et par minutter, blev sendt tidligt i bad.

Med en mand i overtal var det Hobro IK der satte sig på spillet og dominerede kampen.
Dominansen var også ved at udmønte sig til et føringsmål. Simon Skov Jacobsen var tæt på at blive dobbelt målscorer, da han dybt inde i hjemmeholdets felt kunne sætte pandebrasken på indlægget fra Mathias Haarup, Vendsyssel-keeperen var dog klar på linjen.

Sejrsmålet kom dog aldrig, og efter en sand herrefight kunne de to mandskaber gå i bad med et point hver.