NordicBet Liga Foreningen

Skive – Hobro IK – 04 Apr 2021

Hobro IK

Påskesøndag gæstede Hobro IK-mandskabet Hancock Arena i Skive. Sidst Hobro IK spillede på Hancock Arena, blev det til et uafgjort resultat og der var derfor revanche på spil i dagens kamp.

Hobro IK kom bedst fra start og dominerede kampen og allerede efter få minutters spil var bolden i nettet. Desværre for Mads Hvilsom, blev han vinket offside. En kendelse der med det blotte øje var svær at se.

Hobro IK knoklede videre og forsøgte i flere omgange at kombinere sig igennem, men uden den sidste skarphed.

Omtrent midtvejs i 1. halvleg var Skive IK enormt tæt på at score, da Thomas Dalgaard blev sendt i dybden, han får driblet forbi en fremstormende Hobro-keeper, men træder derefter i bolden og Adrian Kappenberger kommer tilbage og får afværget, derfor er stillingen også stadig 0-0.

Efter 34 minutters spil får Skive iK tildømt sig et straffespark, da bolden rammer Mathias Haarup på armen. Bolden bliver sparket sikkert ind af Sebastian Denius.

Et par minutter senere appellerede Hobro IK for straffespark, da Christian Cappis blev nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

Hobro IK foretog ingen ændringer i pausen. Hjemmeholdet skiftede to spillere.

Fra 2. halvlegs start var Skive IKs plan at forsvare dybt og lure på omstillinger og hjemmeholdet var i flere omgange farlige. Gæsterne fra Hobro IK, der var boldstyrende, havde sværere ved at kreere chancer. Efter 1 times spil foretog Hobro IK to indskiftninger. Ind kom Danny Amankwaa og Oliver Thychosen og ud gik Imed Louati Jonas Brix-Damborg.

Efter de to indskiftninger kom der mere flow i spillet og Hobro IK begyndte at skabe flere muligheder. Først efter et hjørnespark, hvor Danny Amankwaa var tæt på at heade den ind og kort efter var det Pål Kirkevold med en flot afslutning, der tvang Skive IKs målmand ud i flot redning.

Efter 70 minutters spil appellerede Hobro IK igen efter et straffespark efter en tydelig berøring med hånden af Skive-forsvareren, men igen forblev dommerens fløjte tavs.

Hobro IK spillede sig nu frem til mange chancer. Denne gang en afslutning fra Anton Skipper efter et hjørnespark, men bolden bliver reddet på stregen.

Skive IK kom ikke med meget i 2. halvleg og til sidst i kampen var hjemmeholdet tæt på i to omgange. Først efter en dybdebold, men Mikkel Jespersen overplacerer sin afslutning og derefter ved Lasse Møberg, der sparker hårdt over mål.

Hobro IK jagtede det udlignende mål og pressede på i de døende minutter, men uden held og det blev derfor til et nederlag på Hancock Arena.