NordicBet Liga Foreningen

Kolding IF – Hobro IK – 14 May 2021

Hobro IK

Hobro IK skulle bygge videre på stimen, med fem kampe som ubesejret, hvor de seneste to kampe har endt med sejr. Dette skulle gøres i fredagens kamp på udebane mod Kolding IF.

På Autocentralen Park i Kolding udspillede aftenens opgør sig. Begge hold skulle finde sig til rette på det glatte underlag og kampens første minutter var uden de helt store chancer til nogle af holdende.

Første chance i kampen kom efter godt fem minutters spil. Kolding IF blev tildelt et frispark på kanten af feltet. Adrian Kappenberger i Hobro-målet var dog på plads og fik afværget, det nærgående forsøg, til hjørnespark.

Herefter blev det igen en lige kamp, med en masse spil på midten af banen, hvor Hobro var mest på bolden og Kolding, der jagtede på lange bolde og kontraangreb.

Godt midtvejs igennem første halvleg var Hobro IK tvunget til en udskiftning, da Alexander Baun måtte udgå. I Bauns sted spillede Don Deedson Louicius.

Der var ikke mange chancer at skrive om i 1. halvleg. Hobro IK var nærgående i flere omgange efter hjørnespark og den hidtil største chance i kampen tilfaldt Jacob Tjørnelund, netop efter et hjørnespark. Et godt slået hjørnespark af Christian Cappis, bliver i første omgang clearet af målmanden i Kolding-målet. Returen falder ned for fødderne af Jacob Tjørnelund, men desværre brager venstrebacken bolden over mål.

Hobro IK foretog ingen ændringer i pausen.

Kort inde i 2.halvleg var Hobro IK tæt på at komme foran, men ikke efter en afslutning fra en gulbluset. Kolding I forsvarsspilleren sendte en aflevering tilbage mod sin egen keeper, men han var ikke på plads i sit mål og bolden var derfor tæt på at løbe hele vejen i mål. Desværre, røg bolden en meters penge forbi stolpen og stillingen var derfor fortsat 0-0.

Hobro IK fortsatte trykket på Kolding IF og var altdominerende de første 20 minutter af 2. halvleg. De gulblusede var tæt på i flere omgange, men uden for alvor at teste Kolding-målmanden.

Stik mod spil og chancer var det Kolding IF, der kom frem til den næste store chance i kampen. Et hjørnespark bliver sendt mod forreste stolpe, hvor en fremstormende Kolding-forsvarer får headed mod mål fra det lille felt. Men i Hobro IK er der en sikker sidste skanse, ved navn Adrian Kappenberger, der med en refleksredning får pareret bolden ud på stolpen og til sidst får Hugo Andersson clearet bolden helt. En fremragende redning af Adrian Kappenberger i målet.

Efter chancen til Kolding IF, var Hobro IK igen på bolden og kreerede flere chancer. Efter flot opspil endte bolden ved Imed Louati, der forsøgte sig med en afslutning bag om støttebenet, men desværre lige på Koldings målmand.

Til sidst i kampen erobrede Mathias Haarup bolden på egen banehalvdel og satte så fart. Han løber fra hele Koldings forsvar og bliver til sidst nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forbliver tavs. Kampen ender derfor også 0-0 og Hobro IK er dermed endegyldigt sikret en sæson mere i 1.Division.