NordicBet Liga Foreningen

Hvidovre – Hobro IK – 01 Sep 2022

Hobro IK

På en flot solskinsberiget torsdag spillede Hobro IK udekamp mod Hvidovre IF. Hjemmeholdet var forud for dagens opgør stadig ubesejret i denne sæson. Til dagens opgør var der dommere fra Færøerne, da der var udveksling mellem den danske og færøske liga. I kampen fik Victor Bak, lejet i FC Midtjylland, debut, ligeledes gjorde Mads Frandsen og Marcus Friis.

På trods af en god start af Hobro IK tilfaldt den første chance i kampen til Hvidovre IF. Denne chance opstod efter et hjørnespark, der ikke blev ordentligt clearet. Dette gav en skudmulighed til hjemmeholdet, men afslutningen gik forbi Kappenbergers mål.

Næste chance tilfaldt Hobro IK efter et flot opspil. Debutanten Victor Bak indgik i nogle flotte kombinationer, der til sidst gav en god skudmulighed til Mads Freundlich, men afslutningen sad lige på Hvidovre-keeperen.

Umiddelbart efter denne chance kom hjemmeholdet foran. En Hvidovre-spiller erobrede bolden højt og lagde den på tværs til Marcus Lindberg, der chippede bolden over Adrian Kappenberger. Det kunne måske ligne at bolden både havde været ude og at der også kunne have været offside på tværbolden, men fløjten forblev tavs og målet stod.

Hobro IK kløede herefter på og efter 33 minutter skulle Muamer Brajanac havde udlignet. Igen startede opspillet ved Victor Bak, der sætter tre mand og sætter fart. Han finder derefter Oliver Overgaard, der sætter Muamer Brajanac op til en friløber, men afslutningen fra en halvspids vinkel bliver reddet ud til hjørnespark af Hvidovre-målmanden.

På det hjørnespark var Victor Bak tæt på at udligne, da bolden dumper ned for fødderne af ham tæt foran mål, men afslutningen går over.

Efter 41 minutter fik Hobro IK tildelt et straffespark. Abdoul Yoda skal tage sig af det, men må se sit skud reddet.

Minuttet senere kan Hvidovre IF bringe sig yderligere foran da Frederik Carlsen løber gennem hele forsvaret og til sidst sparker bolden sikkert i kassen.

Hvidovre IF straffede for alvor det brændte straffespark ved stillingen 1-0 og gjorde det efter en masse småspil det til 3-0.

I pausen kom Jacob Tjørnelund på banen, men lige lidt hjalp det. Hvidovre IF bragte sig yderligere foran efter blot halvandet minut af anden halvleg.

Hobro IK kæmpede for at holde æren i behold og efter en lille times spil fik Mathias Nygaard en god chance, men afslutningen blev blokeret i sidste øjeblik.

Dette var starten på en bedre periode for Hobro IK og Emil Søgaard var næste til at være tæt på, da et frispark bliver afrettet. Målmanden i Hvidovre-målet kommer dog ud og snupper bolden for næsen af Søgaard.

Målet kom ikke for Hobro IK. Men det gjorde de for Hvidovre, der kunne udbygge føringen til 6-0. 5-0 målet på en flot afslutning i det lange hjørne. 6-0 efter et godt gennemspillet angreb på en kontra.

Dette resultat blev også kampens resultat.